Αποζημίωση από το κράτος για τη φυλάκισή της και με νέο σύντροφο: H νέα ζωή της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την υπόθεση με τα ναρκωτικά (Pics & Vid)

Αποζημίωση από το κράτος για τη φυλάκισή της και με νέο σύντροφο: H νέα ζωή της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την υπόθεση με τα ναρκωτικά (Pics & Vid)

Έξω από την φυλακή, ξεκινώντας μία νέα ζωή.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα που πέρασαν από το ριάλιτι Power ol Love ήταν η Έλενα Πολυχρονοπούλου η οποία δύο χρόνια πριν συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά που συγκατοικούσαν στο Παγκράτι.

Έναν χρόνο μετά την αποφυλάκισή της, αφού απέδειξε την αθωότητά της, αποφάσισε αποφάσισε να αλλάξει δραστικά τη ζωή της.

Το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα« και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη για τις αλλαγές αυτές.

«Αποφάσισα να ξαναεμπιστευτώ έναν άνθρωπο. Φαίνεται πολύ καλός. Περνάμε πολύ καλά. Είναι η αρχή. Είμαστε σχεδόν τρεις μήνες μαζί. Οπότε είναι ο ενθουσιασμός, ο έρωτας, όλα μαζί. Τον ήξερα, αλλά είναι αυτό που τον βλέπεις αλλά δεν τον βλέπεις. Γνωριζόμασταν μέσω κοινής παρέας, είχαμε βγει κάποιες φορές, αλλά δε πήγαινε ποτέ το μυαλό μου.

Το καλοκαίρι ήρθαμε πιο κοντά. Βγήκαμε και ταιριάξαμε πολύ σαν φίλοι για αρχή. Βγήκε και η χημεία η ερωτική και καταλήξαμε να είμαστε μαζί.

Αυτά που έζησα δεν τα έχω ξεπεράσει απόλυτα. Έχει κλείσει όμως αυτή η υπόθεση. Έχω αθωωθεί και τώρα, περιμένω το δικαστήριο για την αποζημίωση από το κράτος, γιατί όταν ένας άνθρωπος είναι αθώος και μπαίνει 8 μήνες φυλακή… Έχει υπάρξει μεγάλο κανάλι που έχω κάνει συζήτηση αλλά μου είχαν πει ότι λόγο αυτού που συνέβη, δε μπορούν να με βάλουν σε κάποια θέση, ούτε μπροστά, ούτε πίσω από τις κάμερες. Η ρετσινιά που σου κολλάνε στην Ελλάδα, δε φεύγει ποτέ», δήλωσε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.