Φανατικός Ολυμπιακός, τόλμησε και το είπε: To σχόλιο-αποθέωση του Γιάννη Μπέζου για τη μεταγραφή Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Φανατικός Ολυμπιακός, τόλμησε και το είπε: To σχόλιο-αποθέωση του Γιάννη Μπέζου για τη μεταγραφή Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Δεν τα είπε κι άσχημα...

Τη νέα του συνέντευξη παραχώρησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την εκπομπή «Night Out» του Mega ο Γιάννης Μπέζος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τους ερυθρόλευκους στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να δίνει απάντηση που ελάχιστοι περίμεναν.

«Πολύς θόρυβος έγινε και γι’ αυτό. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες, δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Φυσικά, οι φίλαθλοι, οι οπαδοί ταυτίζονται με την ομάδα, γιατί ταυτίζονται με τα παιδικά τους χρόνια. Το θεωρώ αδιανόητο! Πρέπει να πάψει να είναι η ζωή τους όμως αυτό το πράγμα. Η ζωή έχει κι άλλα πράγματα. Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής.

Οι αθλητές δεν είναι πιόνια να τους κάνουμε ό,τι θέλουμε. Εάν θέλουμε να είμαστε γνήσιοι φίλαθλοι και λάτρεις του αθλήματος, καλά θα κάνουμε να το προστατεύουμε όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο και όχι να κάνουμε το γήπεδο ψησταριά. Αυτό!», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον αέρα του Mega. 

Δείτε το σχόλιό του:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.