Απόλυση Γιοβάνοβιτς: Το αναπάντεχο σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου που έγινε viral

Απόλυση Γιοβάνοβιτς: Το αναπάντεχο σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου που έγινε viral

Σπάνια τοποθέτησή του για ποδοσφαιρικά νέα.

Μία σπάνια τοποθέτηση, όσον αφορά τα σχόλιά του για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Twitter με αφορμή την ξαφνική απόλυση του πρώην, πια, προπονητή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Γιάννη Αλαφούζο, μέσα στις γιορτές και την άμεση αντικατάστασή του από τον Τούρκο προπονητή Φατίχ Τερίμ.

«Ας αποφασίσουμε! Ή οι ΠΑΕ είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και οι ιδιοκτήτες τους έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν με βάση το εταιρικό τους συμφέρον και τις προσωπικές τους εκτιμήσεις για το καλό των ομάδων που αγαπούν και ενισχύουν ή δεν θέλουμε τα χρήματα τους και τις στηρίζουμε οικονομικά με ευρύτατα πολυμετοχικά σχήματα λαϊκής βάσης,ώστε να αποφασίζουμε εμείς οι απλοί φίλαθλοι με βάση τα συναισθήματα μας. Οσοι -εννοείται- μετέχουμε στο κεφάλαιο τους. Όλα τα άλλα είναι… νά ´χαμε να λέγαμε! Και πάντως όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Όχι… προκαταβολικά!»

Το σχόλιό του αυτό όπως ήταν λογικό έφερε πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος στήριξε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο «τριφύλλι» αλλά και μετά την άδικη, για τη μεγάλη μερίδα των οπαδών, αποπομπή του από την ομάδα εν μέσω σεζόν.

Λίγο αργότερα μάλιστα ο δημοσιογράφος και εκδότης απάντησε σε κάποιον διαδικτυακό του ακόλουθο που είχε διαφορετική γνώμη για την απόλυση του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού γράφοντας: «Όταν θα βάζεις τα χρήματα,θα αποφασίζεις. Ιδιωτική επιχείρηση είναι. Ανώνυμη εταιρεία».

Απόλυση Γιοβάνοβιτς: Το αναπάντεχο σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου που έγινε viral

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.