Nέα καριέρα για τον Νίνο: Έγινε συγγραφέας (Pics)

«Παραλήρημα και παράκρουση»: H προκλητική ανάρτηση του Νίνο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια που προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων (Vid)

Τα αρνητικά σχόλια υπήρξαν πολλά.

Μία ανάρτηση που απέσπασε δεκάδες αρνητικά σχόλια έκανε μερικές ώρες πριν ο Νίνο στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του instagram, threads, εκφράζοντας -όπως πολλοί κατάλαβαν- την αντίθεσή του στο ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ, 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;», έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης προκαλώντας πολλές αντιδράσεις, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει σε τι αναφέρεται.

Έβαλε τα γυαλιά σε όλους: H απίστευτη ατάκα της Πέγκυς Ζήνα για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια τα είπε όλα (Vid)

Το νόημα, πάντως, ήταν κάτι περισσότερο από σαφές, με αποτέλεσμα η εν λόγω ανάρτηση να σχολιαστεί και τηλεοπτικά, συγκεκριμένα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γειά σου», όπου η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα της τάχθηκαν κατά των όσων γράφτηκαν από τον Νίνο, θεωρώντας πως η εν λόγω τοποθέτηση ήταν άκρως ειρωνική και ακατάλληλη.

Σημειώνεται, ότι ο ίδιος δέχτηκε σκληρά και σε πολλές περιπτώσεις απρεπέστατα και άκρως υβριστικά σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Παραλήρημα και παράκρουση»: H προκλητική ανάρτηση του Νίνο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια που προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων (Vid)

 

Post by @ninoxypolitas
View on Threads

 

Δείτε πώς σχολίασε η εκπομπή την ανάρτηση του Νίνο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.