Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Νεκτάριος Λεμονίδης: Γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά; (Pics)

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά; (Pics)

Κάποια πράγματα δεν εξηγούνται…

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης έκαναν τον γάμο τους πριν ένα μήνα και πριν λίγες ημέρες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι του μέλιτος τους στο Μπαλί. Η πρώην ρεπόρτερ παραλίας του Mykonos TV Live και διαγωνιζόμενη του Survivor και ο γνωστός παθολόγος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και παρότι άργησαν έκαναν το ταξίδι του μέλιτος που είχαν εδώ και καιρό προαναγγείλει ότι θα κάνουν στο τροπικό νησί..

Το Σάββατο ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς τον προορισμό τους με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που είναι πολύ ενεργή στα social media μοιράστηκε φωτογραφίες από το πολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένουν με τον σύζυγό της στο προφίλ της στο Instagram. Όμως εκτός με τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι χάρηκαν υπήρξε ένα μαζικό κίνημα αρνητικών αντιδράσεων από ακόλουθους και μη του ζευγαριού για τις φωτογραφίες τους.

Mεγάλη μερίδα από τα σχόλια επικεντρώθηκαν στην επίδειξη πλούτου που έκανε το ζευγάρι παρότι το μόνο που έκαναν ήταν να αναρτήσουν ενσταντανέ από όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί στον μήνα του μέλιτος, όπως κάνει συνήθως κάθε φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι.

Και ενώ σε άλλες περιπτώσεις, άλλων διάσημων και πλούσιων ζευγαριών από τον χώρο του θεάματος, η ανταπόκριση είναι θετική για τις εικόνες από τα ακριβά ξενοδοχεία και τις πλουσιοπάροχες διακοπές, στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε επίθεση επί προσωπικού στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι κατά κύριο λόγο για τον τρόπο που επιδεικνύει.

Τα σχόλια έβγαλαν απερίγραπτα συμπλέγματα χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει εξήγηση, ειδικά κάτω από σάιτ που αναπαρήγαγαν τις φωτογραφίες, από ανθρώπους που δεν είναι καν φίλοι του ζευγαριού, απλά βρήκαν ευκαιρία να «κράξουν» τη λίγο πιο αναγνωρίσιμη πρώην παίκτρια του Survivor.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.