«Έριξαν» τον Τριανταφυλλόπουλο στο Twitter μετά τη συνέντευξη της Γεωργίας - Το tweet για τον Χατζηνικολάου που προκάλεσε χαμό (Pic)

«Είναι ψεκασμένοι»: Η φωτό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου απ’ το Καραϊσκάκη που έγινε viral (Pic)

Πολλή όρεξη για πλάκα είχε ο δηλωμένος ΑΕΚτζής δημοσιογράφος.

Όρεξη για πλάκα και διαδικτυακά πειράγματα είχε ο εκδότης και δημοσιογράφος Μάκης Τραιανταφυλλόπουλος μετά το τέλος του ντέρμπι της Κυριακής στο Γ. Καραϊσκάκης μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που βρήκε την κιτρινόμαυρη ομάδα να φεύγει νικήτρια από το Φάληρο με 1-2.

Ο γνωστός για τα φολοενωσίτικα αισθήματά του δημοσιογράφος ανάρτησε μία φωτογραφία από τον αγώνα στην οποία φαίνονται δύο παίκτες της ΑΕΚ, με τον έναν από τους δύο να βοηθάει τον άλλον σε κάποιο μικροτραυματισμό του. Στην φωτογραφία φαίνεται ο Αμραμπάτ να ρίχνει ψυκτικό σπρέι στον τετρακέφαλο του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θέλοντας να σχολιάσει χιουμοριστικά την φωτογραφία αυτή έγραψε: «Λέω κι εγώ πως τα καταφέρνουν; Είναι ψεκασμένοι!»

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επέλεξε την πλάκα, με το ψυχολογικό αβαντάζ που του έδωσε το διπλό στο Φάληρο, σε αντίθεση με τον συνάδελφό του Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή για τη διαιτησία του αγώνα στο οποίο αναφέρθηκε σε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.