Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η γνωστή influencer που την «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η γνωστή influencer που την «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή

Όσα έγιναν γνωστά το πρωινό της Κυριακής.

Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος εξακολουθεί να βρίσκεται ο γάμος-υπερπαραγωγή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό του δημοσίου Νεκτάριο Λεμονίδη, με τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor και φίλο της Γιώργο Ασημακόπουλο να δίνει απαντήσεις σχετικά με όσα ειπώθηκαν.

Ο ίδιος, δίνοντας το «παρών» στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» του ΑΝΤ1 με τη Μπέττυ Μαγγίρα, αποκάλυψε πως στην υπόθεση έχει εμπλακεί το όνομα γνωστής influencer η οποία φέρεται να «κάρφωσε» την Ελέτσι στην ΑΑΔΕ κατηγορώντας τη για φοροδιαφυγή στον χλιδάτο -και υπερπροβεβλημένο- γάμο της.

«Είχε κάνει πολύ promotion στο γάμο της, έλεγε για τον γαμπρό ‘κιμπάρης’, ‘γαλαντόμος’… Κάποια καταγγελία πρέπει να έχει γίνει με γνωστή influencer, έχω μάθει. Κάποια δεν τη χώνευε, ίσως ζήλευε γιατί η Ελίζαμπεθ το έκανε και υπερπαραγωγή, πήγε στην Καινούργιου μια μέρα πριν, αλλά πόσο άλλο;

Έλεγε ότι ο άντρας της έδωσε τα 50 χιλιάρικα, αλλά μετά… Δεν ξέρω, οι Αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους. Την αγαπώ, τη συμπαθώ, αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές η δημοσιότητα -ωραία και η δημοσιότητα!- μπορεί και να σε εκθέσει», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Έχω ακούσει ότι την κάρφωσε γνωστή influencer. Μπορεί να ζήλεψε την ευτυχία της, γενικά μπορεί να ζήλεψε γιατί η Ελέτσι ήταν στα φώτα εκείνη την περίοδο», κατέληξε χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.