«Στα 51, στο πρόγραμμα οι ρυτίδες και οι πατσοκοιλιές»: Η Γιολάντα Διαμαντή 10 χρόνια μακριά απ' την Αθήνα - Τι κάνει και πώς είναι σήμερα (Vid)

«Στα 51, στο πρόγραμμα οι ρυτίδες και οι πατσοκοιλιές»: Η Γιολάντα Διαμαντή 10 χρόνια μακριά απ’ την Αθήνα – Τι κάνει και πώς είναι σήμερα (Vid)

Ζει εδώ και 10 χρόνια στη Λευκάδα.

Στη Λευκάδα με την οικογένειά της ζει τα τελευταία 10 χρόνια η Γιολάντα Διαμαντή η οποία συνειδητά εγκατέλειψε τον κόσμο των φώτων και επέλεξε μια πιο ήρεμη ζωή εκτός Αθήνας.

Η ίδια, υποδέχτηκε στο σπίτι της στο νησί τον Κωνσταντίνο Αρκά, δημοσιογράφο της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε για την απόφασή της να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα, για τον επί 23 χρόνια σύζυγό της, για τις κόρες της αλλά και την… Ελένη Μενεγάκη.

«Μένω 10 χρόνια στη Λευκάδα, μεγάλωσαν ωραία τα παιδιά μου εδώ. Αν τα ζυγίσεις τα πράγματα είναι δύσκολη απόφαση, αλλά εγώ δεν τα ζύγισα. Ήρθαν έτσι τα πράγματα, είχαμε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, που έπρεπε να έρθουμε για κάποια χρόνια. Τα ‘κάποια’ χρόνια έγιναν δέκα χρόνια! Το ένα έφερε το άλλο αφενός και αφετέρου περνάγαμε και πάρα πολύ όμορφα. Ο άντρας μου κατάγεται από εδώ. Είμαι και νοικοκυρά, ασχολούμαι και με τα παιδιά και με τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Λίγο απ’ όλα.

Άλλαξε πάρα πολύ η ζωή. Ήταν η οικονομική κρίση, μετά ήρθε ο κορωνοϊός, θεωρώ ότι η εποχή που αποφασίσουμε να έρθουμε ήταν ευλογημένη. Στον κορωνοϊό πέρασα τα ωραιότερα δύο χρόνια της ζωής μας. Εμείς εδώ lockdown έχουμε έτσι κι αλλιώς τον χειμώνα. Τα πάντα είναι κλειστά, ο ένας πήγαινε στο σπίτι του άλλου, ψήναμε, τρώγαμε…», είπε και συνέχισε:

«Είμαστε 23 χρόνια με τον Γιώργο, με όμορφες και άσχημες στιγμές όπως όλες οι σχέσεις. Παντρευτήκαμε από έντονο έρωτα και νομίζω πως ακόμα η σχέση μας δεν έχει βαλτώσει. Εννοείται πως είμαι ερωτική μετανάστρια, μόνο αυτό είμαι! Τον γουστάρω ακόμα τον άντρα μου, δεν είμαι μαζί του για να είμαι! Η μεγάλη μου κόρη είναι 19 ετών, η μεσαία 18 και η τρίτη είναι 14 ετών, γίνεται η σφαγή του Δράμαλη στο σπίτι».

Όσο για την ηλικία και τη σημερινή της εικόνα;

«Τη λέω την ηλικία μου, γιατί να μην την πω; Δικιά μου είναι ολόκληρη! 51 είμαι. Ποτέ δεν έπαθα κρίση ηλικίας. Δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου το κομμάτι αυτό. Είναι λογικό να κάνεις ρυτίδες και πατσοκοιλιές, αυτά είναι μέσ’ το πρόγραμμα παιδιά, δεν μπορεί να είσαι όπως ήσουνα 19 χρονών. Και να χαίρεσαι την κάθε φάση της ζωής σου. Εγώ χαίρομαι που τα παιδιά μου μεγαλώσανε, που βγαίνουμε μαζί».

«Η τηλεόραση  θα μπορούσα να σου πω πως δε μου λείπει, το ραδιόφωνο μου λείπει πάρα πολύ», παραδέχτηκε για τον χώρο του θεάματος, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη: «Περνάγαμε πάρα πολύ ωραία με την Ελένη. Είχα μείνει σπίτι της κάποιες φορές, η Ελένη τότε δεν οδηγούσε, εγώ οδηγούσα. Την έπαιρνα, πηγαίναμε στη δουλειά μαζί, μετά πηγαίναμε για φαγητό. Βγαίναμε το βράδυ μαζί, όλα μαζί τα κάναμε! Ήμασταν όλοι μια παρέα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.