Ξέφυγε η κατάσταση στο «Big Brother» με νέο καβγά εκτός ορίων (Vid)

Ξέφυγε η κατάσταση στο «Big Brother» με νέο καβγά εκτός ορίων (Vid)

Έναν εvτονότατο καβγά παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης.

Σφροδρή επίθεση δέχτηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη από τον 18χρονο Θέμη Κανέλλο, ο οποίος ζήτησε τον λόγο από τη συμπαίκτριά του όταν ενημερώθηκε για όσα είχε πει εκείνη για το πρόσωπό του.

Ο Θέμης έχοντας μάθει από τη Ραμόνα όσα υποτίθεται πως είπε η Άννα Μαρία για εκείνον, άρχισε να ωρύεται κάνοντας ευθεία επίθεση σε εκείνη:

«Άννα Μαρία, είπες ότι εγώ είμαι μια πουστ@ρ@ και η ντροπή των γκέι. Είναι δικαίωμά μου να κάνω ότι θέλω. Δεν σε έχουμε βάλει κριτή εδώ πέρα. Αν θέλω εγώ να βγω με το στριvγκ έξω, θα βγω. Άμα θέλω να έχω ροζ μαλλί, θα έχω ροζ μαλλί. Αν θέλω να βάφομαι, θα βάφομαι. Δεν σε έχουμε βάλει εσένα κριτή, έχω ζήσει μέσα στα σκ@τά στη ζωή μου και δεν θέλω να έχω άλλο ένα άτομο εδώ μέσα που θα κάθεται να με κρίνει έτσι άσχημα. Κοίτα τη δουλειά σου και μην ασχολείσαι μαζί μου. Δεν είμαι η ντροπή των γκέι, αγάπη μου, εσύ είσαι η ντροπή εδώ μέσα! Μην τολμήσεις να μου ξαναμιλήσεις, μη με ακουμπάς», είπε σε έξαλλη κατάσταση δείχνοντας μάλιστα τα 0πίσθιά του στην κάμερα. 

Δείτε ακόμα: Τελευταία εξέλιξη ακυρώνει τις «3 εβδομάδες»: Τόσο θα διαρκέσει τελικά το νέο lockdown

«Έχω πει ότι δεν μου άρεσε τότε που είχες βγάλει τον πισιvό σου και ξευτιλίζεις τον εαυτό σου και για αυτό σου είχα πει την πρώτη μέρα ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις γιατί ντροπιάζεις αυτό που εκπροσωπείς», είπε εκείνη με τον καβγά να συνεχίζεται για ώρα.