Μιντιάρχης | Οι αποχωρήσεις από τον ΣΚΑΪ, η Παπίλα και οι αγωγές στον Χίο

Μιντιάρχης | Οι αποχωρήσεις από τον ΣΚΑΪ, η Παπίλα και οι αγωγές στον Χίο

Ο Μιντιάρχης έχει και σήμερα καυτό ρεπορτάζ και παρασκήνια από τη mediaκή στρατόσφαιρα…

? Το περιμέναμε καιρό, και λογικό διότι (ως έμαθα…) στον ΑΝΤ1 άλλαξαν γνώμη καμιά δεκαριά φορές αναφορικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ 2022. Και κατέληξαν στο μοντέλο 32+32, ελεύθερα και στο συνδρομητικό ΑΝΤ1+, ματς. Θα τους βγει ή όχι; Το κράξιμο στα social πάντως, λέει πολλά.

? Στα σημαντικά της ανακοίνωσης; Ότι όλα τα βραδινά ματς του Μουντιάλ, των 9 δηλαδή, είναι στο «ελεύθερο» κανάλι και ότι ακόμη το δημοσιογραφικό ρόστερ δεν έχει κλείσει, πλην της προσθήκης του (εξαιρετικού) Αλέξη Σπυρόπουλου. Κρατήστε το αυτό, αύριο ο Μιντιάρχης θα κάνει -κι άλλες- αποκαλύψεις…

? Λόγω του μεγάλου όγκου αθλητικών μεταδόσεων που θα έχει να διαχειριστεί φέτος η Nova, προσθέτει στο πρόγραμμά της ακόμα τέσσερα αθλητικά κανάλια. Έτσι, από 5/8 θα εκπέμψουν στο μπουκέτο της το Novasports Premier (αφιερωμένο στην Premier League, ευλόγως) ενώ ανά τακτά διαστήματα θα εκπέμπουν τα Novasports Extra 1, Novasports Extra 2 και Novasports Extra 3.

?‍♂️ Ούτε ένα ούτε δύο, για 18 δημοσιεύματα (!) δέχθηκε αγωγή το «Μακελειό» του Στέφανου Χίου από τη Ρένα Δούρου. «Η συστηματική του χυδαιότητα δεν πλήττει ένα πρόσωπο αλλά την ίδια τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος» έγραψε – και άδικο δεν έχει.

❌ Το Star ανακοίνωσε ότι στο πρωινό από τη νέα σεζόν θα είναι οι Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, ζευγάρι και στη ζωή. Ακόμη απορώ γιατί δεν στήριξαν την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά, παρά τους έκοψαν μετά από μόλις μια σεζόν. Αδικία; Ναι.

? Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου θα παρουσιάζει ένα νέο μαγκαζίνο τα Σαββατοκύριακα στην ΕΡΤ, 10 με 12 το πρωί, μαζί με τη Ζωή Κρονάκη. Καλή κίνηση.

⁉️ Στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ πέφτουν ήδη τα πρώτα στοιχήματα: για το πότε ο Δημήτρης Οικονόμου θα ψυχρανθεί με τον νεοφερμένο Ακη Παυλόπουλο. Ξέρουν κάτι;

❓ Και, έτερο ερώτημα από Φάληρο μεριά, πόσο ρόλο έπαιξε, στην επιλογή της Μαρίας Αναστασοπούλου να αποχωρήσει, τα διόλου κολακευτικά σχόλια του Άρη Πορτοσάλτε;

? Πλην της Αναστασοπούλου, την υγειά του βρήκε και ο Απόστολος Μαγγηριάδης που θα έχει διπλό ρόλο στην ΕΡΤ, αποχωρώντας επίσης από τον ΣΚΑΪ. Εκτός από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής και του Σαββατοκύριακου, ο εξαιρετικός δημοσιογράφος θα αναλάβει και μια εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή.

? Οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος του ΣΚΑΪ θα ξεκινούν στις 12:00 αντί για 10:00, μιας και νωρίτερα μπήκε σφήνα η Φαίη Σκορδά. Αλλαγή που, στην πλειονότητα των εργαζομένων του σταθμού (και όχι μόνο), δεν άρεσε: δεν αλλάζεις ένα τόσο επιτυχημένο concept, όντως.

↕️ Με Σκορδά πριν τους «Αταίριαστους» και νέα πρόσωπα πριν (Παυλόπουλος, Κουτροκόη), δίχως Μαλέσκου, το πρωίνό του ΣΚΑΪ έγινε άνω κάτω τη νέα σεζόν.

?️‍♂️ Η ΕΣΗΕΑ θυμήθηκε, με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, να βγάλει ανακοίνωση για την παρακολούθηση του Θανάση Κουκάκη. Ψέματα, με καθυστέρηση έξι μηνών, αφού τότε είχε αναδείξει το θέμα το ερευνητικό Inside Story.

?️ Αλήθεια, η Ένωση θα ασχοληθεί με το ότι τα «Νέα» της προάλλες, 29 Ιουλίου, παρουσίασαν στο πρωτοσέλιδο ένα γκάλοπ της GPO, που δείχνει την Κρήτη να ψηφίζει Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα γκάλοπ που είχε πρωτοδημοσιευτεί πριν από ένα δίμηνο περίπου, στις 4 Ιουνίου, στα «Παραπολιτικά»;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.