Μιντιάρχης | Μπάσιμο του διδύμου για νέο κανάλι, ενόχληση και απαξίωση στην ΕΡΤ

Μιντιάρχης | Μπάσιμο του διδύμου για νέο κανάλι, ενόχληση και απαξίωση στην ΕΡΤ

Πού στρέφονται Μπάκος και Καϋμενάκης, τι έγινε με την ΕΡΤ3, σάλος στη Βρετανία.

? Βοά η πιάτσα τα τελευταία 24ωρα ότι το γνωστό επιχειρηματικό δίδυμο των Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη, μετά το Action24, ενδιαφέρεται και για τη συχνότητα του Attica TV, την οποία κατέχει ο δήμος Ασπροπύργου. Ενδιαφέρουσα, προεκλογικά, αυτή η τάση για εξαγορές…

? Ειρήσθω εν παρόδω ο Γιάννης Πολίτης, που έως πρόσφατα είχε κυρίαρχο ρόλο στο Action24, δεν θα είναι στο νέο πρόγραμμα, αποχωρώντας ουσιαστικά.

? Αποχωρεί από τη Nova – Wind ο Γιώργος Τσαπρούνης, διευθυντής επικοινωνίας της Wind τα τελευταία 22 χρόνια και ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της αγοράς. Ήταν στην εταιρεία από την εποχή που ονομαζόταν… Telestet.

? Ενοχλήθηκαν ορισμένοι κυβερνητικοί με την παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου τις προάλλες στην ΕΡΤ (δηλώνοντας μάλιστα «παρών» στις εκλογές). Και κάλεσαν σε συγκεκριμένο, γνωστό νούμερο, ζητώντας εξηγήσεις.

? Βλέπετε, η χώρα οδεύει σε διπλές εκλογές. Αλλά οι σταυροί των υποψηφίων θα προσμετρηθούν από τις πρώτες, με την απλή αναλογική!

? Το θέμα δεν είναι πολιτικό. Είναι ζήτημα δημοκρατίας – και το πόσο αυτή έχει πια διαβρωθεί στη χώρα μας. Η (σοκαριστική) κατάθεση του Χρήστου Ράμμου, προέδρου της ΑΔΑΕ, σχεδόν «θάφτηκε» από τα ΜΜΕ. Είναι να γελάει κανείς…

?? Ειρήσθω εν παρόδω, χθες (πού αλλού) στον ΣΚΑΪ. Αναρωτιέται ο Φοίβος Κλαυδιανός: «Θα πούμε για τον Ράμμο;». απαντάει ο Δημήτρης Οικονόμου: «Το μεγάλο θέμα είναι τα ελληνικοτουρκικά. Ο Ράμμος είναι υποθέμα». Καταλάβατε; Καταλάβατε.

‼️ Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ καταγγέλλει, λέει, «τη συστηματική υποβάθμιση του αυτοδύναμου ενημερωτικού χαρακτήρα της ΕΡΤ3» και «εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον του τρίτου φορέα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με έδρα τη Θεσσαλονίκη». Αναφέροντας ότι το ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού όχι μόνο δεν ενισχύθηκε αλλά καλύπτεται όλο και μεγαλύτερο μέρος του από παραγωγές προσαρμοσμένες στο πρόγραμμα του ΕΡΤΝΕWS.

?? Σάλος στη Βρετανία με τους τηλεαστέρες που παρέκαμψαν την ουρά στην κηδεία προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ. Η εικόνα της… προσπέρασης των Χόλι Γουίλουγκμπι και Φίλιπ Σόφιλντ έγινε viral ενώ χιλιάδες περίμεναν στην ουρά, για τον ίδιο λόγο, πάνω από 15 ώρες (!). Τις τελευταίες ώρες, χιλιάδες χρήστες του Twitter ζητούν από το ITV τον τηλεοπτικό «αποκεφαλισμό» τους.

❓ Αραγε, μετά την «κωλοτούμπα», η ΕΡΑ Σπορ θα έχει απεσταλμένο στο Κατάρ για το Μουντιάλ;

? Εκπομπή, τη μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση με θέμα τη σκοποβολή, θα βγάλει η Cosmote TV. Μέσα από δέκα επεισόδια, τo «On Target» θα μας ταξιδέψει στον κόσμο ενός απ’ τα πιο επιτυχημένα αθλήματα για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρεμιέρα την Παρασκευή 23/9 στις 21:00 στο Cosmote Sport 1


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.