Μιντιάρχης | Νέες εκπομπές για Μπακοδήμου, Χατζηνικολάου, με ρόλο η Γαρμπή

Μιντιάρχης | Νέες εκπομπές για Μπακοδήμου, Χατζηνικολάου, με ρόλο η Γαρμπή

Ρεπορτάζ, παρασκήνια και αποκαλύψεις από τη στήλη που αγαπήσατε…

?  Έσπευσε ο Alpha να βγάλει άρον άρον ενημέρωση ότι το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Μάνεσης ήταν πρώτος σε τηλεθέαση. Τον παρακολούθησαν 1.012.000 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό.

?️  «Συγκεκριμένα κομματικά τρολς με στοχοποιούν επειδή θεωρούν ότι ανήκω σε μια συγκεκριμένη παράταξη» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον ΑΝΤ1. Πάντως ΚΚΕ δεν είναι…

? Πέρα από την πλάκα, ο «γνωστός άνκορμαν» (τον συμπαθείς ή όχι, αδιάφορο) ήταν απολαυστικός στη χθεσινή εκπομπή, να τη βρείτε μέσω web TV, αξίζει: θυμήθηκε ιστορίες από παλιές συνεντεύξεις που μάλιστα δεν είχε ξαναπεί ενώ αποκάλυψη ότι φέτος, πλην δελτίου ειδήσεων, στον ΑΝΤ1 δεν θα κάνει μόνο το «Ενώπιος Ενωπίω». Θα κάνει και το «Πρόσωπο με Πρόσωπο», πολιτικού περιεχομένου εκπομπή (ενόψει εκλογών, γαρ…) και θα έχει καλεσμένο, λογικά στην πρεμιέρα, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Πάλι.

? Α, και ο Χατζηνικολάου αποκάλυψε (όχι πως δεν το ξέραμε) ότι δέχθηκε πρόταση να κατέβει για βουλευτής «3-4 φορές» αλλά δεν ψήθηκε. Κρίμα.

?️ Ειρήσθω εν παρόδω, κοντοζυγώνουν οι εκλογές και οι δημοσιογράφοι παίρνουν θέση. Στα ψηφοδέλτια, τι νομίζατε; Κυοφορείται έντονα ότι ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ θα κατέλθει σε επαρχιακό νομό, καλά, έκπληξη δεν θα είναι. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τον έτερο παρουσιαστή του καναλιού, Γιώργο Αυτιά, που έχει βάλει λυτούς και δεμένους αυτή τη φορά. Αμφότεροι με τη ΝΔ, αν δεν το ανέφερα, τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται.

? Την ίδια ώρα, ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega…

 ? Το Channel 9 που ανήκε στον Δημήτρη Κοντομηνά και ανήκει τον Διονύση Παναγιωτάκη θα συνεργάζεται με το One Channel που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη και αποτελεί το δεύτερο κανάλι του μετά το Mega απ’ όπου αποχώρησαν μερικοί για να εργαστούν στο Action24 το οποίο ανήκε στον Διονύση Παναγιωτάκη και συνεργαζόταν με το One Channel που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη και αποτελεί το δεύτερο κανάλι του μετά το Mega.

? Εύκολο, ακόμη και για τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού… 

? Η Μαρία Μπακοδήμου, στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν στον ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει και μία late night εκπομπή, πέρα από το «Γεια Σου» τα Σαββατοκύριακα. Δεν λέμε «δεύτερη εκπομπή» διότι δεν είναι σίγουρο ως τότε, με τέτοια τηλεθέαση, ότι θα υπάρχει η πρώτη…

 ? Το νέο «J2US» ξεκινά το Σάββατο 1 Οκτωβρίου με παρουσιαστής τον Νίκο Κοκλώνη και στην κριτική επιτροπή, δίπλα σε Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή θα κάτσει τελικά η Καίτη Γαρμπή. Προ ετών ήταν ξανά σε μουσικό talent show, στο «House of Fame». Όσο για τα backstage, ο ρόλος ανήκει και πάλι στην Κατερίνα Στικούδη.

?  Πώς πολιτικοποιείται η ελληνική τηλεόραση; Εύκολα. Από τη μια «η τραγουδίστρια της Αριστεράς, Νατάσας Μποφίλιου» ως την αποκαλούν, «που συμμετείχε ως γκεστ σταρ σ’ ένα σίριαλ της ΕΡΤ» και το οποίο «φυσικά πάει άπατο». Και αυτοτρολάρεται ποζάροντας ως Κοκκινοσκουφίτσα με φόντο τον Στάλιν κ.λπ. Κι από την άλλη η αποτυχία του νέου σίριαλ του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος» επειδή έχει σκηνοθέτη έαν πρώην Συριζαίο βουλευτή, Γιώργο Κυρίτση, που είναι σύζυγος της Ελενας Ακρίτα.

? Κάπου όπα… 

?️ Ως νέο, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Αττικής Οδού εξελέγη ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κυριακόπουλος, που είναι εξ απορρήτων συνεργάτης του Γιάννη Βαρδινογιάννη επί σειρά ετών σε Star και, πλέον, Alpha. 

? Στις ηλεκτρονικές συναλλαγές εισέρχεται ο ΟΤΕ με την υπηρεσία που ονομάζει «payzy by Cosmote». Η εφαρμογή είναι προκειμένου να δοκιμαστεί, με το official λανσάρισμά της να αναμένεται τον επόμενο μήνα.

? Η Nova ενισχύεται με τον Ισπανό Κίκε Νάβας ο οποίος ήταν μέχρι τώρα εμπορικός διευθυντής οικιακών πελατών της Vodafone και αναλαμβάνει από τις 20 Δεκεμβρίου καθήκοντα αντιπροέδρου marketing στη United Group.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.