Μιντιάρχης | Από Μαζωνάκη ως Γκερέκου κι από Λεμονή και Τούμπα ως… «Αγιά Σοφιά»

Μιντιάρχης | Από Μαζωνάκη ως Γκερέκου κι από Λεμονή και Τούμπα ως… «Αγιά Σοφιά»

Πολυμορφικό το ρεπορτάζ του Μιντιάρχη: επιστροφή Αναγνωστοπούλου, πρεμιέρα με Γκερέκου, επάνοδος Δούση, αλλαγή με Γεωργαντά, guest ο «Μαζώ».

? Μια από τις καλύτερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει. Το «Mega stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 00:10 φιλοξενεί ιστορίες καθημερινής ζωής αλλά και εκείνες που άφησαν εποχή κι έγιναν σημείο αναφοράς.

? Σοβαρά, δεν χάνω εκπομπή της Δώρας. Και κρίμα που ο ΣΚΑΪ δεν συνέχισε εκείνη την ανάλογη, της «Ιστορίες», με τη Σία Κοσιώνη. Γενικώς το ερευνητικό ρεπορτάζ λάμπει δια της απουσίας του από το γυαλί.

? Η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 23:00 στον ΑΝΤ1, με πρώτη καλεσμένη την Αντζελα Γκερέκου.

? Τηλεοπτική πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 1/10 η πρώτη κωμική σειρά σε παραγωγή Cosmote TV, με τίτλο «Αόρατοι». Η σειρά οκτώ επεισοδίων θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 22:00 και όλος ο κύκλος θα είναι διαθέσιμος για binge-watching στον on demand κατάλογο Cosmote TV Plus.

? Ο Γιώργος Μαζωνάκης guest σε σειρά; Κι όμως Αύριο, Παρασκευή 30/9 θα εμφανιστεί στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1.

?? O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» και αυτή τη σεζόν είναι… Open να ταξιδέψουν σε καινούργιους προορισμούς. Επιστρέφει από αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 17:45 με ταξίδι στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, την Μπογκοτά.

Το έχουν το ρεπορτάζ, λογικά…:

? Στην τελική ευθεία βρίσκονται στον ΑΝΤ1 για την εκπομπή «Ο δρόμος για το Κατάρ» που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12 το μεσημέρι. Η πρεμιέρα θα γίνει αυτό το Σάββατο 1/10, ακριβώς 50 ημέρες πριν από τη σέντρα στο εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ. Ποδαρικό θα κάνει ο Τάκης Λεμονής ενώ θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του Βραζιλιάνου άσου Μπερνάρντ του Παναθηναϊκού. Την Κυριακή, βασικός καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο Τζον Φαν’τ Σχιπ.

? Ζωντανά από την ΕΡΤ3 θα μεταδοθούν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Oι ηθοποιοί Αντώνης Αντωνίου και Ναταλία Δραγούμη θα είναι οι παρουσιαστές της βραδιάς και από τις 20:30 η ΕΡΤ3 θα συνδεθεί με τη Νέα Φιλαδέλφεια.

⚽ Η Τούμπα… έφαγε τον Θέμη Γεωργαντά. Η εκπομπή του στο Open θα αναβληθεί για την Κυριακή καθώς υπάρχει το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική της Super League. Και η εκπομπή «Total Football» δεν αποκλείεται να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Οπότε, πάει για 9/10 η πρεμιέρα του «After Dark».


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.