Μιντιάρχης | Τα κοράκια της ελληνικής δημοσιογραφίας…

Μιντιάρχης | Τα κοράκια της ελληνικής δημοσιογραφίας…

…κατασκήνωσαν έξω από το σπίτι της 12χρονης ενώ Ευαγγελάτος και Τατιάνα έπαιζαν με φωτογραφίες της.

? Πέμπτη και 13 (του Οκτώβρη) θα είχε καλεσμένο στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής στον ANT1, «Πρόσωπο με Πρόσωπο» ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά, λόγω του πένθους του (έχασε τον πεθερό του ο πρωθυπουργός) ακυρώθηκε. Έχουν ήδη γυριστεί δύο συνεντεύξεις, του Αλέξη Κούγια και της Μιμής Ντενίση και εντέλει θα προβληθεί αυτή με τη γνωστή ηθοποιό.

⤵️ «Πάτωσε» εκ νέου η εκπομπή της Μαρία Μπακοδήμου καθώς το «Γεια σου» του ΣΚΑΪ σημείωσε 5,5% ενώ το «DOT» του STAR  έμεινε στο 5,9%.

? Εύγε στην ελληνική δημοσιογραφία για μία ακόμη φορά. Σκάει η απίστευτη είδηση για το 53χρονο τέρας του Κολωνού και μαντέψτε που κατασκήνωσαν τα δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία: κάτω από το σπίτι της της 12χρονης! Και όχι στου 53χρονου.

? Για τον Θεό δηλαδή…

⚰️ «Το παιδί είναι σοκαρισμένο, ντρέπεται και φοβάται» τόνισε η δικηγόρος της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου μιλώντας στο Mega χθες. Το παιδί. Το ΠΑΙΔΙ, ρε κοράκια του ρεπορτάζ.

? Μιας και είπα κοράκια…

❓ Άραγε πόσους βιασμούς θα υποστεί το παιδί με τα «δημοσιογραφικά» ενάρετα αρπακτικά να έχουν κατασκηνώσει έξω μπας και προσθέσουν μια ακόμη μαχαιριά σε ό,τι έχει μείνει ακόμη όρθιο;

? Όχι, δεν έχει μείνει, ιδού και το τηλεοπτικό ζευγάρι, τι έκανε χθες…

? Δεν πρόλαβε να εμφανιστεί η Μαρία Κορινθίου στο πρωινό του ΑΝΤ1, φρόντισε να της βάλει… πλαίσιο: «θα παρουσιάζει τα γυναικεία θέματα», εννοώντας τα ζώδια και τη μαγειρική. Ένα τουλάχιστον οπισθοδρομικό, και φυσικά σεξιστικό, σχόλιο. Γιώργος Λιάγκας είσαι…

?️ Συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος ο Σωτήρης Τριανταφύλλου, αντιπρόεδροι οι Γιάννης Βοϊτσίδης και Γιάννης Σιούλας, γενική γραμματέας η Μιμή Τουφεξή, οργανωτικός γραμματέας ο Ανδρέας Παναγόπουλος, ταμίας ο Κωνσταντίνος Θέος, έφορος ο Κωνσταντίνος Βασιλάκης και μέλη οι Πάνος Ζάχαρης, Βασίλειος Κοντογουλίδης, Σπυρίδων Κουντούρης, Χριστίνα Κοψίνη. 

? Νέες ενημερωτικές εκπομπές στο Κανάλι 1, το ιστορικό Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά που εκπέμπει στους 90.4. Στις 08:00 ξεκινά η έμπειρη Βελίκα Καραβάλτσιου, στις 10:00 ο Βασίλης Ταλαμάγκας και στις 12:00 η Σοφία Φύκα. 

?? Δεν πήγε κι άσχημα, στο δεύτερο Σαββατοκύριακο προβολής της, η εκπομπή «Ο δρόμος για το Κατάρ» στον ΑΝΤ1 με 4,7% το Σάββατο και 4,1% την Κυριακή σε τηλεμερίδιο.

? Μέτρια πήγαν οι πρώτες μπασκετικές μεταδόσεις από την ΕΡΤ3: 200.000 κατά μέσο όρο είδαν το Αρης – Παναθηναϊκός, 157.00 το ΑΕΚ – Καρδίτσα, 139.000 το Περιστέρι – ΠΑΟΚ και 76.00 το Λαύριο – Προμηθέας.

? Από χθες η ιστορική εφημερίδα «Φως των σπορ» πωλείται έναντι 1,5 ευρώ ενώ η ημερήσια ηλεκτρονική της έκδοση κοστίζει 0,90 ευρώ και η μηνιαία συνδρομή της 20 ευρώ. Την ίδια τιμή έχουν οι περισσότερες αθλητικές.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.