Μιντιάρχης | Επιστροφή Νίκης και Ζέτας, η ιστορία της Στέφου και το… Flash TV

Μιντιάρχης | Επιστροφή Νίκης και Ζέτας, η ιστορία της Στέφου και το… Flash TV

Με Στάη η επάνοδος της Λυμπεράκη, βούτυρο στο ψωμί του Λιάγκα η 12χρονη και τα πλάνα για τη μετονομασία του Action24.

? Και άργησε… Η εξαιρετική εκπομπή «Μεγάλη εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη επιστρέφει στο Mega από την προσεχή Δευτέρα 17 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα. Καλεσμένη στη φετινή πρεμιέρα η Έλλη Στάη σε μια προσωπική, εκ βαθέων συζήτηση.

? Μια μέρα νωρίτερα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 20:00, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το «Rouk Zouk Special» με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

? Ο ΑΝΤ1 έδωσε ήδη έγκριση στην εταιρία παραγωγής JK Productions για το γύρισμα 100 ακόμη επεισοδίων για το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που θα διακοπεί από την άλλη εβδομάδα και θα επανέλθει από την άνοιξη, όταν τελειώσει το «Ράδιο Αρβύλα».

?‍♂️ Άλλο που δεν ήθελε, όσο κυνικό κι αν είναι, ο Γιώργος Λιάγκας, να σκάσει μια νέα «υπόθεση Πισπιρίγκου», η θεματολογία του πρωινού του ΑΝΤ1 σχεδόν μονοπωλεί το θέμα της 12χρονης από τον Κολωνό, όταν «απέναντι» παίζουν και lifestylίστικα θέματα που, με τέτοια επικαιρότητα, δεν ενδιαφέρουν κανένα. Εξ ου και πήρε κεφάλι στις τηλεθεάσεις: ο κιτρινισμός, πουλάει.

? Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον αέρα της εκπομπής της ότι πρέπει να επιβληθεί θανατική ποινή στους παιδοβιαστές. Εκεί στο ΕΣΡ, όλα καλά;

? Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Action24 υπό τη νέα διοίκηση των Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη και με επικεφαλής τον Γιάννη Σαραντάκο. Το νέο πρόγραμμα αναμένεται για τα μέσα του επόμενου μήνα, γίνονται προσλήψεις, αγοράζονται μηχανήματα. Λένε ότι θα δούμε μεγάλα πράγματα. Οψόμεθα.

? Το γνωστό δίδυμο αποχώρησε από τον Ελλάκτωρα (προς όφελος της οικογένειας Βαρδινογιάννη), πήρε το Action24, το πάλεψαν για το Kontra Channel, απέκτησε την Ιntrakat συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη από την οποία απέκτησε το brand του Flash, συζητά για την απόκτηση μετοχών της Παγκρήτιας Τράπεζας, λοξοκοιτά (σε περίπτωση που αποτύχει η διαπραγμάτευση με Μιχάλη Σάλλα) και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών. Εξαπλώνονται.

? Όσο για το ραδιόφωνο του Flash; Η παλιά του συχνότητα, τα 96 στα FM, έχει επιστραφεί στο κράτος με την απόφαση του ΕΣΡ λόγω της παύσης της λειτουργίας του εδώ από τον Σεπτέμβριο του 2017, η οποία και επέφερε την ανάκληση της άδειάς του. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τον κάθε ενδιαφερόμενο να λειτουργήσει τον Flash από μια άλλη συχνότητα.

? Και, εννοείται, το Action24 λογικά μετονομαστεί, το είχα γράψει και παλιότερα. Κατά πάσα πιθανότητα σε Flash TV.

?️ Ο Παναγιώτης Παναγιώτου και η Όλγα Στέφου προτάθηκαν για  επικεφαλής στο τμήμα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος προς την Κεντρική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει την Παρασκευή και το Σάββατο.

? Η Στέφου είναι δημοσιογράφος. Τον Ιούλιο του 2018 ανακάλυψε ότι πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια, οξείας μορφής, σκλήρυνση κατά πλάκας. Την ονόμασε «Καζαμπλάνκα», την έκανε τατουάζ στο χέρι της με τη μορφή μίας «κακιάς γριάς»  κι από τότε ζει μαζί της. Η «Καζαμπλάνκα» της άλλαξε τη ζωή, αλλά η Όλγα αντιμετωπίζει με πείσμα και αισιοδοξία τη νέα πραγματικότητα. Respect…

? Με την αναμέτρηση Σέλτικς – Σίξερς (19/10, 02:30) θα ξεκινήσουν οι live μεταδόσεις της Cosmote TV από το ΝΒΑ για φέτος…

⁉️ Ειρήσθω εν παρόδω, αληθεύει ότι οι μπασκετικοί της Cosmote TV ζήτησαν, όταν υπάρχει παραπάνω από μια live μετάδοση το ίδιο βράδυ, αυτή να προβάλλεται άνευ περιγραφής; Θα επανέλθω…

? «Η κενία είναι εστή» ακούσαμε χθες στο Mega, στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.