Μιντιάρχης | Πηνελόπη, «αριστερό» κανάλι, η λίστα… Τσιόδρα και το βόλεϊ

Μιντιάρχης | Πηνελόπη, «αριστερό» κανάλι, η λίστα… Τσιόδρα και το βόλεϊ

Η ατάκα Τσιόδρα που πολλοί δεν πρόσεξαν, η συνεργασία Ναυτεμπορικής και CNBC, τι σχεδιάζουν στο Attica TV και άλλα…

? Η «Ναυτεμπορική», συμφερόντων Δημήτρη Μελισσανίδη, ξεκίνησε συνεργασία με το CNBC, ένα από τα πιο έγκυρα οικονομικά και επιχειρηματικά τηλεοπτικά δίκτυα στον κόσμο. Η τηλεόραση της NTV θα μεταδίδει σε καθημερινή βάση live πρόγραμμα του CNBC, καθώς και τις πιο δημοφιλείς εκπομπές και ντοκιμαντέρ του κορυφαίου δικτύου.

? Πυρετός προετοιμασιών για το Attica TV που θα βγάλει πρόγραμμα με κλίση προς τα κεντροαριστερά. Διευθυντής θα είναι ο Χρήστος Μαχαίρας, διευθυντής ειδήσεων ο Βασίλης Θωμόπουλος και θα ενταχθούν αρκετοί αρεστοί στον ΣΥΡΙΖΑ (τύπου Βούλας Κεχαγιά και άλλων).

? Το Attica TV, όσο και το Action24, είναι ποια υπό τη σκέπη των Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη. Και χτυπούν πόρτες καναλιών, μεγάλων, για κόσμο. Τις προάλλες στον ΣΚΑΪ μεγαλοστέλεχος έγινε έξαλλο με υποψήφιο… αποστάτη – ρεπόρτερ και του άλλαξε γνώμη. Εύκολα.

?‍⚕️ Εξαιρετικά τα είπε τις προάλλες, ως πάντα άλλωστε, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Ωστόσο πέρασε στα ψιλά η κυριότερη ατάκα του πριν το «αποτύχαμε». Διαβάστε προσεκτικά:

 ?️  «Η επικοινωνία κινδύνου χρειάζεται ειδικούς, ομάδα, συνεργασία, να ανιχνεύεις τι πιστεύει το κοινό σου. Κάτι που αποτύχαμε. Παταγωδώς». Μα, για την επικοινωνία κινδύνου δεν συστάθηκε μηχανισμός πληρωμής ΜΜΕ, ονόματι «λίστα Πέτσα»; Ως κράτος, εννοώ. Τζάμπα τα 20 εκατομμύρια λοιπόν; Τζάμπα τόσα χεράκια, πλυμένα σχολαστικά;

? Και το αναφέρω διότι ακολουθεί νέα κυβερνητική καμπάνια επικοινωνίας, ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την εξοικονόμηση ενέργειας…

? Κάτι παραπάνω από έναν μήνα μετά το κλείσιμο του Μουσικού από τα FM, το Pride Radio πήρε και με τη… βούλα τη θέση του στους 98.6. Το πρόγραμμά του απαρτίζεται κυρίως από πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το ραδιόφωνο, αλλά ταιριάζουν στο ξεχωριστό LGBTQ+ friendly προφίλ του νέου σταθμού.

? Εκπομπές κάνουν, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, η YouTuber Zoe Pre, ο πρώην παίκτης του «Master Chef» Παύλος Χάππιλος, η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου (η οποία είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον βραχύβιο Legend 88.6), ο δημοσιογράφος Τάσος Μπιμπισίδης, η ερμηνεύτρια Idra Kayne και η δημοσιογράφος Δάφνη Καραβοκύρη.

? Λαμπερή εκδήλωση για την κάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου (από ΑΝΤ1 και συνδρομητικά από ΑΝΤ1+) ετοιμάζουν στο κανάλι.

⚽ Tα 8 από τα 16 παιχνίδια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα μεταδώσει συνολικά, live η Cosmote TV. Ήτοι, τα ματς των ομάδων της Super League. Για τα υπόλοιπα, δεν υπήρχε χρόνος για να ετοιμαστούν τεχνικά οι μεταδόσεις.

? Kάθε Σάββατο στις 21.30 θα μεταδίδει η ΕΡΤ3 τηλεοπτικά έναν αγώνα της Volleyleague Ανδρών. οι υπόλοιποι αγώνες της αγωνιστικής θα μεταδίδονται σε live streaming από το ΕΣΑΠ TV. Η πρεμιέρα θα γίνει το προσεχές Σάββατο (22/10), με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.