Μιντιάρχης | Τα βρήκαν ή όχι Μαρινάκης και Μητσοτάκης;

Μιντιάρχης | Τα βρήκαν ή όχι Μαρινάκης και Μητσοτάκης;

Ο Μιντιάρχης έχει το ρεπορτάζ…

⁉️ Στο μιντιακοπολιτικό γίγνεσθαι, διαρρέεται τα τελευταία 24ωρα ότι Κυριάκος Μητσοτάκης και Βαγγέλης Μαρινάκης τα… βρήκαν. Ανακωχή, μετά την κρίση και τη στροφή 180 μοιρών των ΜΜΕ του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Θα φανεί στην πορεία βέβαια.

? Προς ώρας το τοπίο είναι συγκεχυμένο. Φερ’ ειπείν, αρθρογράφοι των «Νέων» ζητούν από τον Κώστα Βαξεβάνη αποδείξεις για τις λίστες με τις υποκλοπές που δημοσίευσε αλλά δεν ζητούν αντίστοιχα αποδείξεις και από την εφημερίδα όπου εργάζονται, μετά το ρεπορτάζ της για τοποθέτηση Predator στην Ντόρα Μπακογιάννη και την οικογένειά της.

? Επίσης, στα τέλη του μήνα το κράτος θα κληθεί να αποφασίσει υπέρ των συνδρομητικών στο αίτημα για να έχουν παράλληλα και ελεύθερο κανάλι: απαγορεύεται δια νόμου στη χώρα μας αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αντίθετη λογική και ζήτησε από την Ελλάδα να ακολουθήσει. Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρινάκης έκανε πίσω προ τεσσάρων ετών για αγορά της υπό κατάρρευσης τότε Nova για αυτόν τον λόγο… 

⚖️ Ειρήσθω εν παρόδω ξεκινά σήμερα το Ειδικό Δικαστήριο του τέως υπουργού Νίκου Παππά και του παραλίγο… καναλάρχη Χρήστου Καλογρίτσα για την υπόθεση της αδειοδότησης των καναλιών επί ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ενόρκως έχει καταθέσει ότι ο Παππάς, κατόπιν σύμφωνης γνώμης του Αλέξη Τσίπρα, του είχαν ζητήσει να συναντήσει τον Καλογρίτσα και να τον διευκολύνει στην πληρωμή της πρώτης δόσης (με συνολικό κόστος 70 εκατ. ευρώ).

? Τα ίδια, περίπου, επιβεβαιώνει και ο τότε διευθύνοντας σύμβουλος του Alpha και άλλοτε δεξί χέρι του Δημήτρη Κοντομηνά, Δημήτρης Φουρλεμάδης, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο Καλογρίτσας διαπραγματευόταν να πάρει τον Alpha. Βέβαια αργότερα, όσο ο Κοντομηνάς ήταν ακόμη ενεργός, απολύθηκε, μαζί με την ομάδα του, από τον Alpha και αργότερα κατέληξε στον όμιλο του Μαρινάκη.

?‍♂️ Ο Φουρλεμάδης ήταν στους… εσώκλειστους σε εκείνον τον διαγωνισμό για τα κανάλια όπου επιχειρηματίες κλείστηκαν με τις ώρες σε ένα κτήριο. Τότε, εκπροσωπώντας τον Κοντομηνά που, σημειώνεται, δεν είχε πάρει άδεια για τον Alpha…

⚖️  Σε αναβολή για τον Ιανουάριο του… 2024 οδηγήθηκε, μετά από αίτημα των εναγόμενων, η εκδίκαση της αγωγής για ηθική βλάβη που κατέθεσε κατά της «Εφημερίδας των Συντακτών» ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος κατέφυγε στη Δικαιοσύνη μετά από δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν στην υπόθεση των υποκλοπών. 

? Στο τελευταίο του επεισόδιο πριν το Μουντιάλ, το «Βινύλιο» απόψε στις 20:00 στον ΑΝΤ1 παρουσιάζει μουσικό αφιέρωμα στις πίστες των 80s και των 90s. Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης παρουσιάζουν τα κέντρα διασκέδασης εκείνης της εποχής.

?Μετά το καταπληκτικό, ομολογουμένως, διπλό αφιερωματικό επεισόδιο στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, η εκπομπή «Πρόσωπα» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο  το Σάββατο 19/11 στις 20:00 παρουσιάζει τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Ήταν, ίσως, ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που δεν είχε θαυμαστές αλλά πιστούς, που τον ακολουθούσαν σε κάθε του εμφάνιση…

?? Ξεκινά από Κυριακή 20/11 το Μουντιάλ, από Δευτέρα οι πρώτες μεταδόσεις στο συνδρομητικό ΑΝΤ1+, πρωτόγνωρο για τη χώρα. Ας αναρωτηθούν, πραγματικά, μερικοί γιατί η ΕΡΤ χειρίστηκε άθλια την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ώστε να τα απωλέσει για πρώτη φορά (όπως και του Euro 2020).

? Από την άλλη βέβαια, ο ΑΝΤ1 σου ζητά ένα 20ευρω, ήτοι 3,33 ευρώ για ένα 6μηνο ενώ την ΕΡΤ την πληρώνεις, θες δε θες… Νταβατζιλίκι.


 ?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.