Μιντιάρχης | «Γέφυρες» με την αντιπολίτευση χτίζει ο ΣΚΑΪ

Μιντιάρχης | «Γέφυρες» με την αντιπολίτευση χτίζει ο ΣΚΑΪ

Εξαγορές αλλά και νέα sites στην Ελλάδα, στην Cosmote TV το Attica και άλλα…

? «Γέφυρες» με την αντιπολίτευση χτίζουν στο Φάληρο. Την αρχή έκανε (με αφορμή τις υποκλοπές, «χτυπώντας» σχεδόν καθημερινά την κυβέρνηση «Καθηµερινή» του Θέμη Αλαφούζου και τον ίδιο δρόμο λέγεται ότι θα αρχίσει, ενόψει εκλογών, να ακολουθεί και ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου. Οι δύο άντρες θεωρούν πως επιβάλλεται στον δρόµο προς τις εκλογές να υπάρξει µια σχετική ισορροπία. Για να δούμε… 

? Το τέλος της επιτυχημένης μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί» ανακοίνωσε μέσω Instagram ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Ο γνωστός ερμηνευτής και παρουσιαστής της μουσικής εκπομπής έκανε μια ανάρτηση μέσα από την οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το μέλλον της εκπομπής της ΕΡΤ. «Εδώ είναι το ταξίδι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά» έγραψε μεταξύ άλλων. 

↙️ Με εξαίρεση την πρώτη ημέρα, δηλαδή την επόμενη της πρεμιέρας του «Survivor» η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ εξακολουθεί να παραμένει χαμηλά σε επίπεδο τηλεθέασης αν και προβάλλει κατά κόρον το ριάλιτι του ίδιου καναλιού. Αντίθετα έχει δώσει  δυναμική στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τον (πρώην σύζυγο της Φαίης) Γιώργο Λιάγκα. Πλάκα έχει…

? Προγραμματισμός στον ΑΝΤ1, όχι αστεία. Θυμάστε εκείνη τη σειρά «Velvet» που έπαιζε μεσημέρι και κόπηκε ξαφνικά για να προβληθεί «η Κλινική»; Ε, την επαναφέρουν από Δευτέρα 15/1 στις 16:00. 

? Ο τηλεοπτικός σταθμός Attica TV θα βρίσκεται από σήμερα στην πλατφόρμα της Cosmote TV στην ενότητα των περιφερειακών καναλιών. Ακολουθεί και το μπουκέτο της Nova, σύντομα.

 ? Και νέο κανάλι στο μπουκέτο της Nova: το Εxtreme Sports το οποίο προσφέρει αθλήματα που κόβουν την ανάσα από ολόκληρο τον κόσμο, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την  εβδομάδα.

? Το ενημερωτικό site Dailypost.gr, εντάσσεται από τον Ιανουάριο στον όμιλο DPGROUP του Διονύση Παναγιωτάκη (εσχάτως επικεφαλής του One Channel), μετά την πρόσφατη εξαγορά του. Το site φέρει τη δημοσιογραφική σφραγίδα του Γιώργου Κουβαρά και του Σταμάτη Ζαχαρού.

? Η ελβετική Ringier Sports Media Group γνωστοποίησε την εν Ελλάδι επένδυσή της με νέο αθλητικό σάιτ. Πρόκειται για το sportal.gr που έχει ξεκινήσει, ως beta έκδοση, λίγο πριν αρχίσει το Μουντιάλ. Η RSMG έχει διάφορα αθλητικά σάιτς στην Ευρώπη (όπως τα Sportal.bg και Sportal365 στη Βουλγαρία, το Gazeta Sporturilor στη Ρουμανία, το Sportal.rs στη Σερβία, το Sportal.hu στην Ουγγαρία, το Sport.sk στη Σλοβακία και το Pulse Sport στην Αφρική). Διευθυντής ανέλαβε ο Σωτήρης Κωσταβάρας. Καλοτάξιδο!


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.