Μιντιάρχης | Τα φέσια του ΔΟΛ, το πρόστιμο σε Μπογδάνο και η ατάκα Λιάγκα για την Τσαπανίδου

Μιντιάρχης | Τα φέσια του ΔΟΛ, το πρόστιμο σε Μπογδάνο και η ατάκα Λιάγκα για την Τσαπανίδου

Η ατάκα του τέως στον Παπαχελά για τον Λαμπράκη και τα χρέη του συγκροτήματος, ο «άκλαφτος» Σρόιτερ, η επάνοδος της Χατζηβασιλείου και πολλά άλλα.

?‍♂️ Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε από το ΕΣΡ στον ΣΚΑΪ για εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τον Μάιο του… 2017 (μιλάμε για αντανακλαστικά από το συμβούλιο, όχι αστεία). Τότε, ενώ ήταν ακόμη δημοσιογράφος του καναλιού, άφησε υπαινιγμούς για παρανομίες εναντίον της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

? «Πήρες την λαμπερή Πόπη και την έκανες σαν να είναι σε περιφερειακό κανάλι. Αυτές είναι δωρεάν οι συμβουλές» μας είπε χθες στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας (αναφερόμενος σε Πόπη Τσαπανίδου και Αλέξη Τσίπρα). Μάλιστα.

⤵️ «Ο κόσμος είχε συνηθίσει να την βλέπει καλοβαμμένη και καλοφωτισμένη σε ένα δελτίο ειδήσεων και τη βάλατε τώρα εκεί σε ένα πλατό, στούντιο ιδιότυπο στην Κουμουνδούρου να κάνει ανακοινώσεις. Είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη, γυαλίζει» είπε.

? Κλείνοντας την… τριλογία αναφορών στον τέως, το μάτι έπεσε στο καταπληκτικό άρθρο του Αλέξη Παπαχελά στην «Καθημερινή». Υποστήριξε, αναφερόμενος στον χαρακτήρα του Κωνσταντίνου (τον είχε γνωρίσει) πως ήταν πολύ εύπιστος έως και αφελής.

? Δείγμα τούτου; Ανέφερε ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν από τον τέως, ενώ σε άλλες έδινε τις ίδιες στερεότυπες απαντήσεις – όπως αν πήραν χρήματα βουλευτές για να στηρίξουν τις κυβερνήσεις της αποστασίας. Στη, δε, ερώτηση «γιατί πιστεύετε ότι χάσατε τον θρόνο σας;» του είχε απαντήσει «Ισως επειδή είχα πει κάτι βαρύ για τον Χρήστο Λαμπράκη σε ένα τραπέζι το 1965». Τόσα χρόνια μετά και ο παντοδύναμος Λαμπράκης πάντα στην κουβέντα…

? Ειρήσθω εν παρόδω, αποδοχές πέντε ετών (!) οφείλει η διοίκηση του αείμνηστου Σταύρου Ψυχάρη στους εργαζόμενους του ΔΟΛ. Αύριο, Πέμπτη 19/1 εκδικάζεται σχετική μήνυση που έχει υποβάλει η ΕΣΗΕΑ από το 2016 για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους.

? Μια κι ανέφερα για… φέσια, στη «Sportday» άρχισαν ξανά τα ίδια. Πάνω που είχε γίνει εξόφληση μέρους των δεδουλευμένων, πλέον οι μισθοί καθυστερούν 4 και 5 μήνες.

? Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ντόρα Κουτροκόη με τη γνωστή δημοσιογράφο να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές, επιλύοντας ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

? «Κλείδωσε» η συμφωνία της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον ΑΝΤ1 που σηματοδοτεί και την επιστροφή της παρουσιάστριας στη μικρή οθόνη μετά από τρία χρόνια απουσίας. Αλλά και 23 χρόνια από το κανάλι του Αμαρουσίου μετά καθώς το 2000 ήταν η τελευταία της σεζόν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όπου παρουσίαζε τις ειδήσεις από τη βόρεια Ελλάδα.

? Η «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ πήγε… άκλαφτη τις φετινές Πέμπτες και επιστρέφει στον Alpha σε νέα μέρα και ώρα. Η εκπομπή έρευνας επιστρέφει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό κάθε Κυριακή στις 00:15.

? ΕΒU και Discovery εξασφάλισαν τα δικαιώματα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 και του 2032 αλλά και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2026 και του 2030. Ητοι θα μεταδοθούν οι εν λόγω διοργανώσεις εν Ελλάδι από την ΕΡΤ και το Eurosport.

⚽ Ενδιαφέρον για την απόκτηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων μεγάλων διοργανώσεων δείχνει η Apple. Διεκδίκησε του NFL το Sunday Ticket (αλλά πήγε στο YouTube) και πλέον ετοιμάζεται να υποβάλει προσφορά για ένα πακέτο δικαιωμάτων της Premier League, σύμφωνα με την «Daily Mail».


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.