Μιντιάρχης | Το εξώδικο… επιβίωσης του ΣΚΑΪ και το Action24 που «καλύπτει» τον Κατσουράνη

Μιντιάρχης | Το εξώδικο… επιβίωσης του ΣΚΑΪ και το Action24 που «καλύπτει» τον Κατσουράνη

Τι παρουσιάστρια ψάχνει το Open, τι κατήγγειλαν για την ΕΡΤ, ποιος βουλευτής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, η «άκλαφτη» Καραβάτου και το… τρικ του Ευαγγελάτου.

?‍? Εκτός από την Αντριάνα Παρασκευοπούλου της ΕΡΤ, και το όνομα της Κάτιας Μακρή παίζει σοβαρά για παρουσιάστρια του δελτίου του Open. Αν και ακούγεται στην πιάτσα και για κάτι από… βορρά.

? Αυστηρό, έως σκληρό θα έλεγα, εξώδικο απέστειλε ο ΣΚΑΪ προς τους άλλους ιδιωτικούς σταθμούς (Mega, ΑΝΤ1, Alpha, Star και Open) και αναφέρει ρητώς ότι απαγορεύει πλέον τη μετάδοση των spoilers του «All Star Survivor», προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, θα προχωρήσει σε απαγόρευση κάθε είδους μετάδοσης (ακόμη και πλάνων) του reality… επιβίωσης.

? Λέγεται ότι θα σταλεί το ίδιο και προς τα sites. Δίκαιο, πάντως.

? Δεν είμαστε με τα καλά μας. Όπως κατήγγειλε το Πανελλήνιο Σωματείο Σκηνοθετών και Διευθυντών Παραγωγής ΜΜΕ, η ΕΡΤ… βάπτισε σκηνοθέτη έναν συνταξιούχο ηχολήπτη για την κηδεία του τέως στη Μητρόπολη. Θα υπάρξει επίσημη απάντηση;

? Το Attica TV είναι διαθέσιμο, εκτός από την επίγεια λήψη στην Αττική, και μέσω Cosmote TV και σύντομα θα είναι και μέσω Nova.

⁉️ Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε, και δίκαια, ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Μπούρας επειδή εξοργίστηκε με τη λαθροχειρία και την πλαστή αφίσα που κυκλοφόρησε διαδικτυακά (ότι μοιράζει γουρνοπούλα έναντι 11 ευρώ). Απορίας άξιον, πώς και δεν εξοργίστηκε εξίσου όταν το όνομά του εμφανίστηκε στη λίστα του Predator ή εξίσου όταν βγήκαν στη φόρα τα θέματα Πάτση και Χειμάρα (ενώ ο ίδιος μετέχει στην επιτροπή Πόθεν Εσχες).

?️ Χθες έβγαλε αποκλειστικό στον Alpha η Τατιάνα Στεφανίδου το βίντεο της 47χρονης που σκότωσε στο Μοσχάτο τον 50χρονο ασφαλιστή. Λίγο αργότερα ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος, έπαιξε το ίδιο βίντεο στο Mega και φυσικά ανέφερε ότι έπαιξε πρώτα στην εκπομπή της γυναίκας του. Και κάπως έτσι, κυρίες και κύριοι, αποφεύγεις την κρεβατομουρμούρα. Όχι παίζουμε…

? Αμφότεροι βέβαια, όπως όλα τα μεσημεριανάδικα και τα κουσκουσάδικα προγράμματα, δεν έχουν πάψει να παίζουν θέματα της (τέως) βασιλικής οικογένειας. Πού να κάνουν και κάνα κόμμα δηλαδή…

?? Ξεπέρασε το 80% η πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη του Cosmote 5G, του μεγαλύτερου 5G δικτύου της χώρας, με την Cosmote να πετυχαίνει, και με το παραπάνω, τον φιλόδοξο στόχο που είχε θέσει για το 2022.

? «Ελεος» θα ονομάζεται το late night talk show του Mega, με Αννίτα Πάνια και Ηλία Ψινάκη. Ξεκινά στις 24/1 και στην πρεμιέρα, αντί να έχει κάποιον καλεσμένο από το κανάλι, φέρνει τον Αντώνη Σρόιτερ του Alpha. Τόσο κόσμο έχει πάρει ο Μαρινάκης στο κανάλι, δεν βρέθηκε ένας;

? Ο ΑΝΤ1 θα βγάλει, ως λέει, ένα τηλεοπτικό project τελείως διαφορετικό απ’ όσα έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Το «Dragons’ Den», ένα show που δίνει ευκαιρίες, συνεισφέρει στο brain gain και στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα. Ριάλιτι με επιχειρείν δηλαδή. Άκλαφτο θα πάει.

⤵️ Ως άκλαφτη πάει στην τηλεθέαση και η Κατερίνα Καραβάτου με το «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ, τις προάλλες έκανε 6%. Μόνο.

? Λίγο πριν από τον νέο κύκλο του «Just the 2 of us», που ανακοινώθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη ότι θα επιστρέψει μέσα στον Φεβρουάριο, ο Alpha σχεδιάζει να βγάλει νέα επεισόδια του «Chart show» με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή.

⚽ Αποκτά αθλητική εκπομπή τις Κυριακές και το Action24. Όχι δική του βέβαια αλλά θα αναμεταδίδει την youtube εκπομπή από τους Betarades. Οι Αριστοτέλης Σαββίδης και Τεό Ρίγανης, μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη, σχολιάζουν εδώ και καιρό με τον δικό τους τρόπο όλο τη δράση. Και πλέον και το Action24… καλύπτει τον Κατσουράνη (σόρι, δεν άντεξα…).

? Ante portas κι ένα ακόμη αθλητικό site, από μεγάλο όμιλο.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.