Μιντιάρχης | Η τεχνητή νοημοσύνη σε ελληνικό Μέσο και οι… αυθόρμητοι πολίτες του Χατζηνικολάου

Μιντιάρχης | Η τεχνητή νοημοσύνη σε ελληνικό Μέσο και οι… αυθόρμητοι πολίτες του Χατζηνικολάου

Το πρόστιμο στον Λιάγκα, η πρωτοπορία της «Κ», οι νέες εγκαταστάσεις της DPG και οι αιχμές του «Πρωταθλητή» κατά της κυβέρνησης.

→ Θέλετε να το παίξετε εισαγγελείς, Κλουζό ή κάτι άλλο, Γιώργο και Νίκο; Θα πληρώσετε. Όχι εσείς βέβαια, αλλά 190 ψωροχιλιάρικα θα πληρώσει ο ΑΝΤ1 για τον Λιάγκα και 160.000 ευρώ το Mega για τον Ευαγγελάτο. Διότι αμφότεροι, στο θέμα του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, υπέπεσαν σε απανωτά φάουλ σύμφωνα με το ΕΣΡ.

→ Θυμάστε τον Γιώργο Λιάγκα, ταραγμένο, με το κινητό στο χέρι να υποστηρίζει ότι έχει φωτογραφίες της 12χρονης και την άλλη μέρα να κάνει κο-κο-κο και όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε; Ε, τα λάθη πληρώνονται.

→ Το ερώτημα είναι βέβαια αν όντως τα πρόστιμα πληρωθούν ή παραπεμφθούν στις καλένδες, όπως τόσα και τόσα… 

→ Πολύ μπροστά η «Καθημερινή» – για να τα λέμε όλα. Σύντομα έρχεται στο Kathimerini.gr η… τεχνητή νοημοσύνη καθώς το site της θα γίνει το πρώτο ελληνικό Μέσο που θα ενσωματώσει πλήρως τεχνολογία AI (σ.σ. Artificial Intelligence) και θα προσφέρει δυνατότητα εξατομίκευσης και προσωποποίησης. Μάλιστα…

→ Σε νέες εγκαταστάσεις η DPG Digital Media Group του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι οποίες πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές της βιώσιμης αρχιτεκτονικής, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, ενώ παράλληλα διαθέτουν minimal αισθητική, μοντέρνες γραμμές και open space φιλοσοφία, έχοντας ως γνώμονα την παροχή των βέλτιστων συνθηκών εργασίας.

→ Μετά το «Ενώπιος Ενωπίω», ξανά «Πρόσωπο με πρόσωπο» στον ΑΝΤ1, ξανά με Νίκο Χατζηνικολάου, πρεμιέρα μεθαύριο Πέμπτη 23/2. Εκλογές έρχονται, οι πολιτικές εκπομπές χρειάζονται. Πολίτες και δημοσιογράφοι θέτουν ερωτήματα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση και στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζο.

→ Αυτό με το «οι πολίτες θέτουν ερωτήσεις» μου θύμισε την εποχή του Χατζηνικολάου στο Star, τότε που κάποιοι… πολίτες ήταν ήδη μέλη κομμάτων. Κι έκαναν «αυθόρμητες ερωτήσεις».

→ Ο εκδότης του «Πρωταθλητή» Σωτήρης Πουλόπουλος έγραψε άρθρο συμπεριλαμβάνοντας βολές και υπαινιγμούς, για αθέμιτο ανταγωνισμό, κρατική και στοιχηματική διαφήμιση, ακόμα και για εκδότες και «εκδότες». Και απευθύνεται στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου με την απορία γιατί «αθλητικές εφημερίδες με ίδια ή και μεγαλύτερη κυκλοφορία από ανταγωνιστές τους, παίρνουν από ψίχουλα και άλλες δεκαπλάσια ποσά από συγκεκριμένες εταιρείες».

→ Η φάση των «16» του UEFA Champions League συνεχίζεται στην Cosmote TV. Απόψε με Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης στο Cosmote Sport 2 και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι στο Cosmote Sport 3 και αύριο, Τετάρτη 21/1 με τα Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ – Πόρτο. Σέντρα σε όλα, στις 22:00.

 


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.