Μιντιάρχης | Ο λόγος που γύρισαν δύο φορές τη συνέντευξη Μητσοτάκη μετά τα Τέμπη…

Μιντιάρχης | Ο λόγος που γύρισαν δύο φορές τη συνέντευξη Μητσοτάκη μετά τα Τέμπη…

…για τους «Πρωταγωνιστές» του Alpha. Πάτωσε σε τηλεθέαση ο Κοκλώνης, ανανέωσε ο Αυτιάς.

→ Συνεντεύξεις (για τους «Πρωταγωνιστές» του Alpha) με Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ήτοι δύο από τους πολιτικού του αντιπάλους όταν ήταν επικεφαλής στο Ποτάμι. Λογικό, σε προεκλογική περίοδο είμαστε.

→ Το ζήτημα όμως είναι πως η συνέντευξη Μητσοτάκη είχε γυριστεί, κατά πλειονότητα, στη χαράδρα του Βίκου 2-3 μέρες πριν από την τραγωδία των Τεμπών, και με δεδομένο (τότε) ότι οι εκλογές θα γινόταν στις 9 Απριλίου. Εντέλει όμως άλλαξαν τα πλάνα, αμφότερων και η συνέντευξη γυρίστηκε ξανά, θα προβληθεί την Τρίτη το βράδυ και επιζώντες της τραγωδίας που ήταν στο τρένο και έζησαν τον εφιάλτη απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον πρωθυπουργό.

→ Κάτι βέβαια που έκανε έξαλλους συγγενείς νεκρών. Και λογικό…

→ «Επικίνδυνο για τη δημοκρατία η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων» λέει σε νέα ανακοίνωσή της η ένωση των δημοσκόπων, ΣΕΔΕΑ. Θα κριθούν κι αυτές. Όπως άπαντες. 

→ Σιγά μην τον άφηναν να φύγει, τι θα απογίνουν οι συνταξιούχοι χωρίς Γιώργο Αυτιά; Χθες, σε ανύποπτο χρόνο ενημέρωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ για ακόμη δύο χρόνια. 

→ Σπουδαία κίνηση για το Action24 με σατιρική εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα και Μάκη Παπασημακόπουλου που ξεκινά σε λίγο καιρό.

→ Όχι θα κάτσει να σκάσει, η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου, που προ ημερών απολύθηκε από την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου (επειδή το βίντεο που είχε ετοιμάσει δεν ήταν εξόχως… αποθεωτικό για την εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη) έπιασε δουλειά στον ΑΝΤ1 και στο πρωινό του Γιώργου Λιάγκα. 

→ Αφενός ο κόσμος, στο βαρύ αυτό κλίμα μετά τα Τέμπη, δεν έχει όρεξη και βλέπει πανηγυράκια και λάιβ σόους της πλάκας, αφετέρου με τα όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για τον Νίκο Κοκλώνη, το προχθεσινό «J2US» έκανε μόλις 14,7% τηλεθέαση (και μόλις 13,2% στο δυναμικό κοινό).

→ Το Mad και η Nova, μετά από 15 χρόνια επωφελούς συνεργασίας, προχώρησαν πρόσφατα σε επέκταση αυτής για επιπλέον τρία χρόνια. Στόχος και των δύο μερών παραμένει η μουσική ψυχαγωγία του κοινού μέσα από το συνδρομητικό κανάλι Nova Mad Greekζ, το οποίο μεταδίδει 24/7 αποκλειστικά ελληνικό μουσικό περιεχόμενο, «φρεσκάροντας» παράλληλα -τη νέα χρονιά- την ταυτότητά του.

→ Τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Φείδωνας Άργους για τη Β’ Εθνική γυναικείου ποδοσφαίρου έδειξε χθες, αιφνιδίως, το Action24. Δεν υπάρχει κάποια κεντρική συμφωνία, έγινε λόγω… εντοπιότητας των ιδιοκτητών. 

→ «Εφυγε» πρόωρα από κοντά μας ο Κώστας Γεωργιάδης, που το 1996 είχε την ιδέα και υπήρξε δημιουργός της πρώτης ελληνικής αθλητικής διαδικτυακής ιστοσελίδας, τη Sportline.gr, η οποία στη συνέχεια ονομάστηκε Sport.gr. Η Sportline ήταν τότε, στα τέλη των 90s, ένα από τα πρώτα αθλητικά sites, και ελάχιστα εκείνη την περίοδο, μαζί με το Sportnet.gr και, λίγο αργότερα, το Sportaction.gr. Κανέναν δεν υπάρχει σήμερα.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.