Δύναμη ψυχής: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ μετά την επίθεση με το βιτριόλι (Pics)

Μιντιάρχης | Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μόνιμη σε εκπομπή…

Τι… μαγειρεύουν στην ΕΡΤ, τι θα κάνει ο Θεοδωράκης με τον Τσίπρα και η πρωτιά της Παναγοπούλου.

 → Και πρόεδρος και εκτελών χρέη διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Ζούλας, κατόρθωσε (και προς τιμήν του) να εξασφαλίσει  8,7 εκατ. Ευρώ. Είναι χρήματα που μένουν  στο ταμείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης καθώς με υπουργική απόφαση του Θεόδωρου Σκυλακάκη δεν είναι υποχρεωμένη να παραδώσει το πλεόνασμα στο κράτος. Πλεόνασμα που προέκυψε και από το ανταποδοτικό τέλος, βεβαίως βεβαίως.

→ Μαθαίνω πάντως ότι επικρατεί (καιρός ήταν…) κινητικότητα για την επόμενη ημέρα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης και τη διαδικασία αντικατάστασης του Γιώργου Γαμπρίτσου. Για το εν λόγω πόστο φέρεται να ενδιαφέρεται ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Nielsen σε Ελλάδα και Κύπρο, Σπύρος Ζαβιτσάνος.

→ Απόψε οι «Πρωταγωνιστές» φιλοξενούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη (για το παρασκήνιο της συνέντευξης τα γράψαμε από χθες) και με τον νέο προγραμματισμό, αναβλήθηκε η αντίστοιχη με τον Αλέξη Τσίπρα που είχε κλείσει για τις 2 Απριλίου. Θα επαναπρογραμματιστεί μετά την προκήρυξη των εκλογών καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε ήδη, για τα Τέμπη, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Mega.

→ Μετά την εκπομπή «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα ξεκινά στον ΑΝΤ1 από Δευτέρα 27 Μαρτίου και το «Ζούμε αλλιώς» με παρουσιάστρια τη Σοφία Αλιμπέρτη. Θα είναι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού μετά το «Ρουκ Ζουκ» και μαζί της θα είναι ο διαιτολόγος Κωνσταντίνος Ξένος, ο χειρουργός οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες και η (ηρωίδα μας…) Ιωάννα Παλιοσπύρου.

→ Κι άλλη μια νέα εκπομπή σχεδιάζει ο ΑΝΤ1, με τον Σταύρο Σβήγκο. Τα πρώτα επεισόδια θα προβληθούν μετά το Πάσχα με την εκπομπή να εμβαθύνει στη σχέση του εκάστοτε συνεντευξιαζόμενου με το αγαπημένο του ρόφημα, τον καφέ.

→ Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega την Κυριακή με την Κατερίνα Παναγοπούλου. Με ποσοστό 17% στο σύνολο του κοινού και 15,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 ήταν η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά. Η πρωτιά έφτασε τους 671.000 τηλεθεατές, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, και η κάλυψη άγγιξε τους 1.393.000 τηλεθεατές. Ακολούθησαν: Alpha 542.000, ΣΚΑΪ 506.000, Star 353.000, Open 331.000, ANT1 324.000, ΕΡΤ1 203.000.

→ Aλλαγές στον σχεδιασμό του ΣΚΑΪ φέρνει η απόφαση να μην προχωρήσει τις συζητήσεις για το «Fame story» καθώς, για να μη μείνει χωρίς μουσικό talent show, επανέρχεται στο κάδρο το «The Voice». Το σχέδιο που συζητά το κανάλι με τον Ατζούν Ιλιτζαλί είναι να αλλάξει όλη η κριτική επιτροπή και να μπουν καινούργια πρόσωπα, καθώς θεωρείται ότι μετά από επτά σεζόν ο Σάκης Ρουβάς, η Ελενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός (τα τελευταία δύο χρόνια) αποτελούν «σχήμα» που επιβάλλεται να ανανεωθεί πλήρως.

→ Στα Village Cinemas «μετακομίζει» για τρεις Παρασκευές η εκπομπή «Της τρελής» του Ρυθμού 94.9, μέχρι τις 31 Μαρτίου, η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Κατινάκης θα κάνουν τις εκπομπές τους από τα Village στο The Mall Athens, 5 με 8 το απόγευμα.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.