Μετονομάστηκε ο Σπορ FM!

Μιντιάρχης | Tεράστια αλλαγή στον ΣΠΟΡ ΦΜ…

Επιχειρηματικές, τηλεοπτικές κόντρες και η σημαντική αλλαγή στο αθλητικό ραδιόφωνο.

→ Η στήλη, ρώτησε, έμαθε και το επιβεβαίωσε. Και ο Θοδωρής Κυριακού μα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ενοχλημένοι, σφόδρα, με την κυβέρνηση μετά την αλλαγή του νόμου που δίνει το δικαίωμα στις συνδρομητικές να αποκτούν ελεύθερα κανάλια. Το deal της οικογένειας Βαρδινογιάννη (Alpha & Star) με τη Nova θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, ν’ ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

→ Βέβαια, η πρόσφατη τροπολογία του υπουργείου Μεταφορών που επιτρέπει σε συνδρομητικά δίκτυα να επενδύουν στην ελεύθερη τηλεόραση δεν ήταν κυβερνητική απόφαση, μα ευρωπαϊκή οδηγία – που εξελίχθηκε σε… απαίτηση. Ο Κυριακού, έχει επενδύσει σημαντικά ποσά για το συνδρομητικό ΑΝΤ1+ ενώ ο Μαρινάκης προ τριετίας αποχώρησε από το σχέδιο εξαγοράς της Nova καθώς δεν θα μπορούσε παράλληλα να έχει και το Mega (ως αποδείχθηκε στη συνέχεια με την απόκτησή του, μέσω πλειστηριασμού).

→ Τηλεοπτικός και πολιτικός παράγοντας, που γνωρίζει πολλά, είπε την εν λόγω ατάκα: «αν αμφιβάλλετε για την ενόχληση Μαρινάκη, δείτε ξανά σε βίντεο το πετσόκομμα της Ράνιας Τζίμα στον Γιάννη Οικονόμου τις προάλλες στο δελτίο». Πειστικό ως επιχείρημα, δεν λέω…

→ Αύριο, Πέμπτη στις 23:30 στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου ασχολείται με περιστατικά βίας ανηλίκων, δολοφονίες μαφιόζων και την εγκληματικότητα στις γειτονιές. Από τη ΝΔ κάλεσε (ευλόγως) τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, από τον ΣΥΡΙΖΑ την τέως υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ Όλγα Γεροβασίλη, και από το ΠΑΣΟΚ ποιο να βρει; Τον νυν νεοδημοκράτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη; Ε, σκέφτηκε τον υποψήφιο βουλευτή, απόστρατο ταξίαρχο και θαμώνα της Νικολούλη και της Κουτσελίνη, Θανάση Κατερινόπουλο!

→ Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης παραχωρεί μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον «Επίλογο» και στον Απόστολο Μαγγηριάδη, στο ΕΡΤNEWS, απόψε Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 22:00.

→ Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συνεχίζει να κωφεύει. Η αντιπολίτευση ζήτησε εκ νέου στοιχεία και, ως λέει, εδώ και 4 χρόνια τα περιμένει. Δεν υπάρχει διαφάνεια, λένε. Κι αυτό είναι σοβαρό.

→ Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προχώρησε σε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση και ανακοίνωσε ότι η Fairfax Financial Holdings Limited, ένα από τα ισχυρότερα funds παγκοσμίως, αποκτά, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, το 15% του ΑΝΤ1+.

→ Τίτλοι τέλους για το Netwix. Το διαδικτυακό κανάλι του ΑΝΤ1 διέκοψε στα τέλη του 2022 την παραγωγή νέων τηλεοπτικών προϊόντων, εξαιτίας της κόστους του εγχειρήματος και της χαμηλής απήχησης.

→ Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα αποχαιρετήσουν στο τέλος της εβδομάδας που προηγείται της Μεγάλης Εβδομάδας. Την Παρασκευή 7 Απριλίου θα ολοκληρωθεί η προβολή του «Ράδιο Αρβύλα» και τη θέση του θα λάβει από τη επομένη του Πάσχα ο «Εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

→ O εκ των ιδρυτών του  Σπορ FM Χρήστος Σωτηρακόπουλος, δεν ανανέωσε την θητεία του στο διοικητικό συμβούλιο του σταθμού. Όπως αποφάσισε η τελευταία γενική συνέλευση των μετόχων , το νέο Δ.Σ. του είναι πλέον τριμελές με πρόεδρο τον Γιάννη Αλαφούζο, αντιπρόεδρο τον Γιάννη Σπανολιό και διευθύνουσα σύμβουλο την Εύη Κουτσαυτάκη.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.