Αποκλειστικό | Οι μεταδόσεις του Λιγκ Καπ από Action24 και… Attica TV!

Μιντιάρχης | Νέα ραδιόφωνα, επιζώντες, μεταγραφές και… Παπαφλέσσας

Τι αθλητικό ετοιμάζει η Apple, ποιοι ψάχνουν ραδιοφωνική συχνότητα, τι εκπομπή βγάζει η Αναγνωστοπούλου και μετακινήσεις παρουσιαστών.

 → Μετά το κανάλι One Channel, που προέκυψε με τα χρήματα της πώλησης του Action24 και της απόκτησής του από την Alter Ego με την συγχώνευσή του από το άλλο απόκτημα, το Channel 9, ο Διονύσης Παναγιωτάκης εσχάτως βρίσκεται σε αναζήτηση απόκτησης ραδιοφωνικής συχνότητας.

→ Όπως άλλωστε και οι Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης (των Action24 και Attica TV) έχοντας αποκτήσει το brand του Flash (και το site του). Καλό ψάξιμο, κύριοι: ραδιοφωνικές άδειες δεν προκηρύσσονται εδώ και χρόνια, άρα πρέπει να αγοράσετε ραδιόφωνο που παίζει στα FM και κατόπιν να μετατραπεί σε ενημερωτικό. Good wines που λένε και στο χωριό μου.

→ Ο κόσμος ξέρει… να διαλέγει. Η ελληνική ταινία «Παπαφλέσσας» στον ΑΝΤ1 συγκέντρωσε το Σαββατόβραδο 15,5% τηλεθέαση στο σύνολο και 19% στο δυναμικό κοινό ενώ το «J2US» του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha έκανε 15,3% και 13,8% αντίστοιχα. Η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», που παρουσίασε η Ρούλα Κορομηλά με προσκεκλημένο τον Δημήτρη Μπάση, σημείωσε 14,3% στο σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό. Κατόπιν, ακολούθησαν το «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο στο Ορεν που σημείωσε 4.5% στο σύνολο και 2,3% στο δυναμικό κοινό, καθώς και η «Αυλή των χρωμάτων» στην ΕΡΤ2 με 3,5% και 1,2%.

→ Απόψε, Δευτέρα στις 00:10, η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το «MEGA Stories» καταγράφουν ιστορίες ανθρώπων που επέζησαν στις μεγάλες, εθνικές τραγωδίες, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το μετατραυματικό στρες και να διεκδικήσουν από την αρχή τη ζωή τους. Ο Πέτρος Βερτζάγιας, επιζών από το πρόσφατο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Ο Βάιος Μαλέκας, συνοδός μαθητών σε μια μοιραία -όπως αποδείχτηκε- εκδρομή τον Σεπτέμβριο του 2004 στην Αθήνα. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, επιζών του ναυαγίου του Εξπρές Σάμινα. Η Μαρία Μπεγλίτη, διπλωματική υπάλληλος, βγήκε ζωντανή από την πτήση του πρωθυπουργικού Falcon το 1999.

→ Ο ΑΝΤ1 προανήγγειλε δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας Dragons’ Den, τα δικαιώματα του οποίου για την Ελλάδα έχει ο Σάκης Τανιμανίδης. Στο πρότζεκτ θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα ενώ ο παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και για ταξιδιωτική εκπομπή.

→ «Ντροπιαστικό μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα άλλης εκπομπής» είπε τις προάλλες στον Alpha η Ναταλία Γερμανού and I cannot agree more. Ωστόσο, πώς αλλιώς θα γεμίσουν το αστείο τους πρόγραμμα τα πρωινομεσημεριανάδικα αν δεν ασχοληθούν με ανύπαρκτους των ριάλιτι, φήμες που δεν ευσταθούν, κουτσομπολιά και τηλεθεάσεις;

→ Σύμφωνα με την εκπομπή «OPEN Weekend», o Γιώργος Λιάγκας ψάχνει συμπαρουσιάστρια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ήτοι, μια γυναίκα που θα (αντέξει να) σταθεί δίπλα σε όλη τη σεζόν. Αρα, Μαρία Κορινθίου τέλος από του χρόνου.

→ Η οποία Κορινθίου φέρεται να έχει πρόταση από το Star, για το πρωινό της νέας σεζόν καθώς το «Breakfast» κόβεται, οριστικά.

→ Η είσοδος του Μάρκου Σεφερλή στην ανανεωμένη μεσημεριανή – απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν (και σε νέα εκπομπή) φέρνει αλλαγές στη ζώνη του καναλιού. Ο Σεφερλής παίζει να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι ανάλογο του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» -που παρουσίαζε παλαιότερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου– ενώ θα υπάρχει και ο Χρήστος Φερεντίνος με τον «Μονομάχο».

Στην παραγωγή και διάθεση podcast που θα αναφέρεται στη διαδρομή της ΑΕΚ μέσα από σημαντικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της ιστορίας της προχωρά ο Δημήτρης Μελισσανίδης που θέλει να εμπλουτίσει την γκάμα οπτικοακουστικών προϊόντων για τους φίλους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

→ Κι όμως, η Apple ετοιμάζει προσφορά για τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League, σύμφωνα με το Bloomberg. Και όχι μόνο καθώς έγινε κρούση και για αγώνες χαμηλότερων κατηγοριών, τα δικαιώματα των οποίων διαχειρίζεται η αγγλική Football League.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.