Πόπη Τσαπανίδου | Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Η επίσημη ανακοίνωση Τσίπρα

Μιντιάρχης | Η Πόπη δεν κατάλαβε τι είπε η Τσαπανίδου…

Δεν παραιτήθηκε, λέει, αλλά έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προέδρου – Τι απαντά ο Τσίπρας.

«Είδα πολλά amber alert, silver alert για να πω την αλήθεια», σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου στην πρώτη της συνέντευξη έπειτα από την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Ήταν ένα σοκαριστικό αποτέλεσμα, μας πίκρανε. Μέχρι να υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου, συνεδρίαση της επιτροπής και μια νέα εκκίνηση ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο μου», υπογράμμισε για την απουσία της από δημόσιες τοποθετήσεις.

Η αλήθεια είναι πως η Πόπη Τσαπανίδου δεν είπε όλη… την αλήθεια.

Διαβάστε προσεκτικά: «Δεν έθεσα παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου, όπως είναι λογικό να κάνει κάθε άνθρωπος. Δεν ήταν θέμα παραίτησης».

Τι εννοούσε η ποιήτρια; Διότι όταν θέσεις τον εαυτό στη διάθεση του προϊσταμένου σου, παραίτηση είναι, τι είναι; Η Πόπη Τσαπανίδου κάπου το έχασε…

Ο Μιντιάρχης έμαθε πως η Τσαπανίδου, παρά την προχθεσινή στήριξη του προέδρου προς την ίδια μετά από επικοινωνία τους, ένιωσε ανασφαλής. Μίλησε off the record με δημοσιογράφο, ο οποίος πάσαρε τον διάλογο σε άλλο, άκρως φιλονεοδημοκρατικό σάιτ και φυσικά το θέμα της παραίτησης έπαιζε «δυνατά», εκφράζοντας μάλιστα και τον φόβο της δημοσιογράφου για την απόλυσή της από τη θέση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν πιέσεων από μέλη των «53», ήτοι της συνιστώσας ονόματι «Ομπρέλα» του κόμματος – η οποία αξιώνει, ψιθυριστά προς ώρας, την παραίτηση Τσίπρα μετά το εκλογικό πατατράκ.

Στα θετικά πάντως, για την ίδια την Πόπη, ότι ο Αλέξης Τσίπρας τη στηρίζει και δεν δέχθηκε καμία περαιτέρω κουβέντα…


🐦Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

📧 E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.