Μιντιάρχης | Βάζει πλώρη για ΑΝΤ1 μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ;

Μιντιάρχης | Βάζει πλώρη για ΑΝΤ1 μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ;

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ο σύντροφος της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Με …νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατήσει στον ΣΚΑΪ δημοσιογράφους και συνεργάτες της η Εύη Κουτσαυτάκη. Μετά την Εύα Αντωνοπούλου, αποχαιρέτησε και τον διευθυντή των ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού, Γιάννη Κολοκυθά που αναχώρησε προς νέα κατεύθυνση. Το κανάλι αναζητά πλέον ένα έμπειρο πρόσωπο που θα στελεχώσει τη συγκεκριμένη θέση, μιας και η επόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται απαιτητική.

Ο Κολοκυθάς είναι έμπειρος δημοσιογράφος σε κανάλια όπως το Mega, ο ΑΝΤ1 και ο Alpha. Τον Ιούλιο του 2014 βρέθηκε στον ΣΚΑΪ. Η πρώτη επαφή ήταν με την τηλεόραση και την αρχισυνταξία της εκπομπής «ΟNline» που παρουσίαζε η Μαρία Αναστασοπούλου, σύντροφός του και νυν παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ακριβώς λόγω της σχέσης του με την Αναστασοπούλου ακούγεται έντονα πως κατευθύνεται προς ΑΝΤ1, με αρμοδιότητες και στην υβριδική τηλεόραση του ΑΝΤ1+.

Μιντιάρχης | Βάζει πλώρη για ΑΝΤ1 μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ;

Αντιθέτως η Κουτσαυτάκη κατάφερε να συγκρατήσει τον αρχισυντάκτη του μεσημεριανού δελτίου που παρουσίαζε η Αντωνοπούλου, τον Γρηγόρη Λέκκο, οποίο η πρώην, πλέον παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ήθελε να πάρει μαζί της στο Open, όπου που αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στα άλλα «λάφυρα» της χρονιάς, ο ΣΚΑΪ έκανε πράξη την έλευση του Χρήστου Παπαδά στη θέση του γενικού διευθυντή μουσικών ραδιοφώνων του Ομίλου ΣΚΑΪ (Μέντα 88, Pepper 96.6 και Happy 104).

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.