Μιντιάρχης | Κι άλλη… «λίστα Πέτσα» ενόψει! Για την επιστολική ψήφο…

Μιντιάρχης | Κι άλλη… «λίστα Πέτσα» ενόψει! Για την επιστολική ψήφο…

Ακόμα μία σκανδαλώδη διανομή εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν έβαλε μυαλό το Μέγαρο Μαξίμου μετά τον προ μερικών ετών σάλο της περιβόητης «λίστα Πέτσα», ήτοι την αδρά επιδότηση ΜΜΕ με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊου. Και;

Και η κυβέρνηση προχωρά το νομοθετικό της έργο με τελευταίο «χτύπημα» το κοινοβουλευτικό «φάουλ» για τη λεγόμενη ψήφο των ομογενών, την οποία επιχειρεί να θεσμοθετήσει και για τις εθνικές εκλογές εκτός από τις ευρωεκλογές, όπως προέβλεπε αρχικά το νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή. Κάτι που τα άλλα κόμματα δεν γνώριζαν, απλά τους ανακοινώθηκε στο Κοινοβούλιο. Εξ ου και αντέδρασαν.

Παρά τις (έως και κακουργηματικές) κατηγορίες για τη λίστα Πέτσα η κυβέρνηση φαίνεται πως επιχειρεί ακόμα μία σκανδαλώδη διανομή εκατομμυρίων ευρώ, για νέα καμπάνια, αυτή τη φορά για διαφήμιση της επιστολικής ψήφου.

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου, και ο βουλευτής του, Γιώργος Καραμέρος, παρουσίασαν έγγραφο του Τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης και Εκκαθάρισης Δαπανών του Υπουργείου Εσωτερικών, με το οποίο εγκρίνεται δαπάνη 5 εκατομμυρίων ευρώ για την προβολή και διαφήμιση του δικαιώματος της επιστολικής ψήφου.

Ήτοι, ο Μητσοτάκης θα μοιράσει 5 μύρια σε κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδα και σάιτς. Τόσο απλά.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.