Πού θα δούμε απόψε τις ρεβάνς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη;

Πού θα δούμε απόψε τις ρεβάνς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη;

Μεταδόσεις και περιγραφές

Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες τους στα Κύπελλα Ευρώπης, οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν και απόψε, Πέμπτη με τις ρεβάνς.

Στην περίπτωση των Άρη και Παναθηναϊκού, που ηττήθηκαν στους πρώτους αγώνες, στόχος είναι οι νίκες με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και στην περίπτωση του Ολυμπιακού, που αναδείχθηκε ισόπαλος, μια εκτός έδρας νίκη.

Απόψε στις 21:30, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σλόβαν, στην Μπρατισλάβα, για τον 3ο προκριματικό του Europa League, μετά το 1-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μια ώρα νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στη ρεβάνς της ήττας του με 2-0, στην Πράγα, για τον 3ο προκριματικό του Conference League και, για την ίδια διοργάνωση, ο Άρης στις 21:00 υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Μακάμπι Τελ Αβίβ, επίσης στη ρεβάνς της ήττας του με 2-0.

Οι «αιώνιοι» μεταδίδονται από την Cosmote TV. Τον αγώνα του Ολυμπιακού περιγράφει ο Γιώργος Θαναηλάκης και του Παναθηναϊκού ο Σωτήρης Κωσταβάρας. Η Nova δείχνει το ματς του Άρη σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.