Δωρεάν τα ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ στη Nova

Δωρεάν τα ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ στη Nova

Ενάντια σε Σερβία και Βέλγιο.

Αν και… υπάγονται σε συνδρομητικά, θα τα δούμε «ελεύθερα». Από την Τρίτη 23 Αυγούστου και για 7 ολόκληρες ημέρες, μέχρι τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, η Nova δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τους δύο αγώνες της Εθνικής,  με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα αστέρια της «επίσημης αγαπημένης» στη σύνθεσή της, για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA.

Πρώτος αγώνας με τη Σερβία στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου (25/8, 21:00, Novasports Prime & Novasports News) και λίγες ημέρες μετά, με το Βέλγιο (28/8, 20:00, Novasports4 & Novasports News), στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Η διαδικασία είναι απλή: το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται είναι να μπουν στο eon.nova.gr και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής οποιαδήποτε στιγμή από σήμερα.

Στη συνέχεια θα τους σταλούν  οι οδηγίες σύνδεσης αλλά και τα user name και password, στο κινητό και email που θα έχουν δηλώσει στη φόρμα. Τέλος, ακολουθώντας τις οδηγίες  θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση και να απολαύσουν αθλητικό περιεχόμενο από την ΕΟΝ.

Με την EON, οι συνδρομητές Nova – Wind έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, με περισσότερους από 3.500 Live αγώνες, από 40 και πλέον κορυφαίες διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.