Η μεγάλη αλλαγή στις μεταδόσεις της Premier League

Η μεγάλη αλλαγή στις μεταδόσεις της Premier League

Εφαρμόζεται… άμεσα.

Η Μπόρνμουθ έχει την Dafabet. Η Γουέστ Χαμ την Betway. Η Γουλβς την 12bet. Η Άστον Βίλα την BK8. Και ακολουθούν μελλοντικά κι άλλες συμφωνίες ομάδων της Premier League για εμφάνιση στοιχηματικών εταιρειών στις φανέλες των παικτών τους.

Ακολουθούν; Λάθος. Ύστερα από συμφωνία της με τη βρετανική κυβέρνηση, η Premier League αποφάσισε την απομάκρυνση των bet companies από τις φανέλες και εφεξής θα μπορούν να προβάλλονται στα μανίκια της φανέλας ή σε διαφημιστικά banners περιμετρικά των γηπέδων. Σημαντικό κίνητρο για αυτήν ενέργεια είναι να αποκλειστούν τα παιδιά που αγοράζουν τις φανέλες των παικτών από την άμεση επαφή με τους φορείς τυχερών παιγνίων.

Κοντολογίς, δεν θα βλέπουμε στις μεταδόσεις τις ομάδες με στοιχηματικές στις φανέλες τους…

Η συζήτηση είχε ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2022, επί πρωθυπουργίας του Μπόρις Τζόνσον, οπότε και αποφασίστηκε η εφαρμογή μεταρρυθμίσεων που αφορούν στο στοίχημα στο Νησί. Ωστόσο, η Premier League έδειξε τα αντανακλαστικά της και ως το πιο επικερδές πρωτάθλημα στον κόσμο, πρότεινε στην κυβέρνηση την απορρόφηση αυτών των μεταρρυθμίσεων με έναν πιο πρακτικό και «ευέλικτο» τρόπο, που όπως φαίνεται έχει βρει σύμφωνους τους κυβερνώντες.

Απομένει η ψηφοφορία των ομάδων του αγγλικού πρωταθλήματος επί της ρύθμισης, με μια πλειοψηφία των 14 από τις 20 να είναι αρκετή για να υιοθετηθεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.