Όι μεταδόσεις της κρίσιμης, 5ης αγωνιστικής των play offs της Super League - Το πρόγραμμα

Όι μεταδόσεις της κρίσιμης, 5ης αγωνιστικής των play offs της Super League – Το πρόγραμμα

Τρία κρίσιμα ματς, όλα την Κυριακή…

Στο τέρμα της πρώτης… στροφής μπαίνουν τα play offs της Super League με τις έξι ομάδες να έχουν, η καθεμιά το δικό της, κίνητρο και το ενδιαφέρον να χτυπάει… κόκκινο. Οι μεταδόσεις από Cosmote TV και Nova.

Ο Βόλος απέχει μόλις ένα βαθμό από τον Άρη και τον υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό καλοβλέποντας την Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του. Με έναν βαθμό όλο κι όλο ως τώρα στα play offs οι «κίτρινοι», καλούνται να σώσουν τη χρονιά.

Στην Τούμπα διεξάγεται το ένα, από τα δύο, ντέρμπι της αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο «δικέφαλος» έχει μείνει 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή αλλά η 3η θέση αποτελεί δέλεαρ καθώς οδηγεί σε καλό… μονοπάτι Europa League, σε περίπτωση που δεν κατακτήσει το Κύπελλο. Οι «πράσινοι» έχουν… γαντζωθεί στην κορυφή και δεν την εγκαταλείπουν, το έδειξαν και με την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση σε ντέρμπι με το 2-0 επί του Ολυμπιακού.

Και, το βράδυ της Κυριακής, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ μερικές ημέρες μετά το… διαδικαστικού, ως αποδείχθηκε, χαρακτήρα αγώνα-ρεβάνς για το Κύπελλο. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα στη Λεωφόρο έμειναν στο -6 από την κορυφή, εκεί όπου η ΑΕΚ ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό ερχόμενη από το ζόρικο 3-1 επί του Άρη.

Κυριακή 23 Απριλίου

  • 17:30 Βόλος – Άρης, Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και ρεπορτάζ Πάρη Τσελεπίδη και Κώστα Γκουντούλα
  • 20:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Γιώργου Αργυρόγλου
  • 21:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι και ρεπορτάζ Δημήτρη Σπηλιόπουλου, Πάνου Μάλαμα και Ανδρέα Σερεβέτα
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.