Οργή (και) Αλαφούζου για το Μουντιάλ…

ΠΑΟ – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – ΟΣΦΠ, Άρης – Βόλος: Η τηλεοπτική κάλυψη του θρίλερ της Super League

Τρεις αγωνιστικές-θρίλερ απέμειναν…

Τρεις αγωνιστικές-θρίλερ απέμειναν για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή στη Super League. Ένα θρίλερ που συνεχίστηκε μετά κυριακάτικη ισοπαλία στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Αποτέλεσμα που έβαλε… καβάλα στο άλογο, προς ώρας, τους «πράσινους» καθώς ευνοούνται σε ισοβαθμία με την «Ένωση» στα φετινά play offs της Super League που είναι… φωτιά!

Απόψε, η ΑΕΚ υποδέχεται τη μόνη ομάδα που τη νίκησε στην Αγιά Σοφιά, τον Ολυμπιακό, στοχεύοντας σε 3/3 νίκες ως τέλους και αναμένοντας τυχόν γκέλα του ΠΑΟ. Ο οποίος Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να ανταμώνουν για έκτη φορά φέτος μαζί με τα δύο, προ διμήνου, παιχνίδια στο Κύπελλο.

Ο «δικέφαλος» παραμένει στο -3 από την προνομιούχο 3η θέση. Ο, δε, Άρης υποδεχόμενος τον Βόλο σε τυχόν νίκη εξασφαλίζει την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Στα της τηλεοπτικής κάλυψης, η Cosmote TV μέσω του Cosmote Sport 1 θα βγάλει την εκπομπή «Super League Sportshow» από τις 18:00 σε παρουσίαση Λάμπρου Μπαλάφα και Ελενας Παπαδοπούλου και, στις 20:00, λεπτό προς λεπτό με την κάλυψη των δύο ντέρμπι.

  • Τετάρτη 3 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι, ρεπορτάζ Πάνου Μάλαμα, Δημήτρη Σπηλιόπουλου, Ανδρέα Σερεβέτα και εκπομπή σχολιασμού από τον Τόλη Χριστοφοράκη.

20:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα, ρεπορτάζ Αποστόλη Πάνου, Μιχάλη Μελισσίδη και εκπομπή σχολιασμού από τον Βασίλη Σαμπράκο

20:00 Άρης – Βόλος, Novasports2 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.