«Για να μη σου φωνάξει, μαμά»: Ο σοκαριστικός διάλογος της Τζωρτζίνας με την Πισπιρίγκου λίγο πριν τη δολοφονία της (Vid)

Διπλή μπάλα απέναντι από το debate – Ποιους αγώνες θα δούμε και πού

Είναι προφανές τι θα διαλέξουν αρκετοί, αν όχι οι περισσότεροι…

Μεγάλη… επιτυχία ξανά με την ημερομηνία του debate, αύριο Πέμπτη 15 του μήνα.

Κατ’ αρχάς στις 21:15 έχει Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ήτοι ο τέταρτος τελικός του πρωταθλήματος μπάσκετ με μετάδοση από την ΕΡΤ3. Κι αν νικήσει ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Και, έχει και Ισπανία – Ιταλία, ματσάρα φυσικά, ημιτελικός για το Final-4 του UEFA Nations League, με μετάδοση στις 21:45 από τον Alpha (αλλά και τη Nova).

Τι θα διαλέξει ο κόσμος;

Το πρώτο debate, 10 του Μάη, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 19,7%, με τον ημιτελικό Champions League μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ να ακολουθεί με μικρή διαφορά στο 17,3%. Αντίθετα, στο δυναμικό κοινό (18-54 ετών) το debate και το ποδοσφαιρικό ματς αναδείχθηκαν τότε… ισόπαλα με μέσο όρο 17,4%.

Όσο για το ποιο κανάλι είχαν διαλέξει οι τηλεθεατές για να δουν το debate; Η πλειονότητα συντονίστηκε στην ΕΡΤ για να παρακολουθήσει το διακαναλικό debate, με τον ΣΚΑΪ (10,1%), τον Alpha (9,1%), το Open (6,6%), τον ΑΝΤ1 (4,7%) και το Star (3,5%) να ακολουθούν ενώ δεν είχε δείξει live την τηλεμαχία το Mega.

Και τούτη τη φορά, δεν θα τη δείξει ο Alpha, ευλόγως…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.