Το εκτόξευσε ο «εξάστερος»…

Η τηλεοπτική πρεμιέρα της EuroLeague: Πού θα δούμε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Τζάμπολ για τη φετινή σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

Η EuroLeague της νέας σεζόν ετοιμάζεται για τζάμπολ και αναμένεται πιο συναρπαστική και ανατρεπτική από κάθε άλλη φορά σε μια σεζόν που δεν χάνεται στο παρκέ του Novasports με περισσότερες από 320 αναμετρήσεις και 140… «Playmakers» εκπομπές.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Αρμάνι Μιλάνο, η Μονακό,  η Φενερμπαχτσέ, η Παρτιζάν και οι υπόλοιπες 12 ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες θα ξεκινήσουν τον φετινό μαραθώνιο την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023.

Στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ στην Ευρώπη, δεσπόζει η μάχη των «αιωνίων» (Παρασκευή 6/10, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τον ανανεωμένο και φιλόδοξο Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν, του Κώστα Σλούκα, του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, του Ματίας Λεσόρ και των άλλων «πράσινων» αστέρων να υποδέχεται τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα, του Κώστα Παπανικολάου, του Τόμας Γουόκαπ, του Νίκολα Μιλουτίνοφ και των υπόλοιπων «ερυθρόλευκων» αστέρων που θέλει και φέτος να παραμείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Play – In Showdown και το Final Four στο Βερολίνο

Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται με την 34η αγωνιστική στις 12 Απριλίου 2024 και θα περιλαμβάνει οκτώ εβδομάδες με διπλές αγωνιστικές. Η φετινή σεζόν εγκαινιάζει την καινοτομία των Play-In Showdown που θα κρίνουν ποιες δυο ομάδες από τις θέσεις 7-10 θα ακολουθήσουν τις πρώτες έξι της βαθμολογίας στα προημιτελικά και θα διεξαχθούν 16-19 Απριλίου 2024.

Τα Play Offs θα γίνουν στο διάστημα 23/4-8/5 και θα δώσουν τα 4 πολύτιμα εισιτήρια για το Final Four που θα διεξαχθεί στις 24-26 Μάϊου 2024 στο Βερολίνο.

«Playmakers» και «Novasports basketball experts»

Κατά τη διάρκεια όλης της διοργάνωσης, η απόλυτη μπασκετική εκπομπή «Playmakers» και οι «Novasports basketball experts» θα δίνουν το  «παρών» σε κάθε αγωνιστική ημέρα με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη. Ο οικοδεσπότης Γρηγόρης Παπαβασιλείου με τον coach Φώτη Κατσικάρη θα αναλύουν και θα σχολιάζουν μαζί με σημαντικούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ όλα όσα γίνονται κάθε εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ. Όλες οι εκπομπές θα μεταδίδονται παράλληλα στο κανάλι του Novasports στο YouTube στην ενότητα Live ενώ όλες οι ειδήσεις, το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα θα αναρτώνται στην ενότητα EuroLeague του novasports.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

  • 20:00 Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν, Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
  • 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παρτίζαν, Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
  • 21:30 Μπαρτσελόνα – Αναντόλου Εφές, Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
  • 21:30 Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου, Novasports5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
  • 21:30 Βίρτους Μπολόνια – Ζάλγκιρις Κάουνας, Novasports6 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

  • 20:45 Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports5 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή
  • 21:15 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ των Δώρας Παντέλη, Χρήστου Καούρη
  • 21:30 Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports4 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
  • 21:30 Βαλένθια – Μονακό, Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.