Οι μεταδόσεις EuroLeague των Παναθηναϊκός – Μπάγερν και Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

Οι μεταδόσεις EuroLeague των Παναθηναϊκός – Μπάγερν και Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

Όλοι οι αγώνες live στο Novasports.

Η EuroLeague, ξεκίνησε εντυπωσιακά στο παρκέ του Novasports και οι συνδρομητές ετοιμάζονται για τη 2η αγωνιστική και τις «μάχες» Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου.

Οι φίλοι του μπάσκετ, το διήμερο Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και Παρασκευή 13 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους αγώνες για τη 2η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου (12/10, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ και Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15) στο ΣΕΦ.

Φυσικά όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague θα είναι στην απόλυτη μπασκετική εκπομπή «Playmakers» όπου οι Novasports basketball experts δίνουν το  «παρών» σε κάθε αγωνιστική ημέρα με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη.

Ο οικοδεσπότης Γρηγόρης Παπαβασιλείου με τον coach Φώτη Κατσικάρη αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ όλα όσα γίνονται κάθε εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ. Οι «Playmakers» μεταδίδονται παράλληλα στο κανάλι του Novasports στο YouTube στην ενότητα Live ενώ όλες οι ειδήσεις, το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα θα αναρτώνται στην ενότητα EuroLeague του novasports.gr.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

  • 20:30 Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης Novasports5 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
  • 21:00 Βιλερμπάν-Παρτίζαν Novasports3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
  • 21:00 Άλμπα Βερολίνου-Μπασκόνια Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
  • 21:15 Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μονάχου Novasports4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

  • 20:00 Μονακό-Βίρτους Μπολόνια Novasports5 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
  • 20:00 Ζάλγκιρις Κάουνας-Ερυθρός Αστέρας Novasports6 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
  • 21:15 Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη
  • 21:30 Βαλένθια-Φενέρμπαχτσε Novasports3 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.