Netflix: Θα μεταδώσει αγώνα επίδειξης μεταξύ του Ναδάλ και του Αλκαράθ

Netflix: Θα μεταδώσει αγώνα επίδειξης μεταξύ του Ναδάλ και του Αλκαράθ

Κίνηση έκπληξη από την συνδρομητική πλατφόρμα η οποία εγκαινιάζει τις live αθλητικές μεταδόσεις με έναν ξεχωριστό αγώνα τένις

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι η κινητήριος δύναμη του παγκόσμιου αθλητισμού και δειλά, δειλά στο κόλπο μπαίνουν ολοένα και περισσότεροι παίκτες. Ανάμεσα τους και το Netflix που μέχρι στιγμής χρηματοδοτούσε αθλητικά ντοκιμαντέρ αλλά τώρα κάνει το πρώτο του βήμα στις αθλητικές μεταδόσεις…

Την Κυριακή 3 Μαρτίου η ιντερνετική πλατφόρμα θα μεταδώσει από το Λας Βέγκας τον αγώνα επίδειξης με αντιπάλους τον Κάρλος Αλακράθ και τον Ράφα Ναδάλ.

Το ματς που όλοι οι φίλοι του τένις θα ήθελαν να δουν έστω και μια φορά σε ένα Grand Slam, αλλά με τον Ναδάλ να προσπαθεί να επανέλθει από τον τραυματισμό του δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα μπορούσαν να βρεθούν αντίπαλοι σε επίσημο ματς.

«Ράφα Ναδάλ, Κάρλος Αλακαράθ. Δύο σούπερ σταρ του τένις. Μια επική ζωντανή αναμέτρηση. Το Slam του Netflix», ανέφερε σε ανάρτηση του το Netflix Espana και ήδη στην Ισπανία μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.