Ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης πατάει… γκάζι σε εκπομπή του καναλιού του!

Ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης πατάει… γκάζι σε εκπομπή του καναλιού του!

Την Κυριακή 4/2 στις 14:10.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στην ιστορία των ελληνικών αγώνων ράλι -και σίγουρα το πιο δημοφιλές για το κοινό- οι Τζίγγερ και Κώστας Στεφανής, βρίσκεται ξανά στο cockpit ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Επαναλαμβάνουν κάτι, που είχαν κάνει πριν από δύο χρόνια για το «TractioN», ξεσηκώνοντας τους φίλους του σπορ, οι οποίοι είχαν εκφράσει, τότε, στα social media με ενθουσιασμό την επιθυμία να τους δουν ξανά σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το γεγονός της επανασύνδεσης είναι τελείως διαφορετικό και ακόμη πιο ενδιαφέρον. Μπροστά την κάμερα διανύουν τα πρώτα χιλιόμετρα με το ολοκαίνουργιο Ford Fiesta Rally 3 την Κυριακή 4/2 στις 14:10 στο Star.

Φορώντας τις αυθεντικές αγωνιστικές φόρμες τους, της δεκαετίας του ’90, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Στεφανής πατούν τέρμα γκάζι, όπως πάντα άλλωστε, δοκιμάζοντας σε μια χωμάτινη διαδρομή τις δυνατότητες του Ford Fiesta Rally 3, ενός ξεχωριστού, σκληροπυρηνικού οχήματος, με σημερινή τεχνολογία σε κάθε του λεπτομέρεια.

Μετά από «μπούκες», πλαγιολισθήσεις, άλματα και όλα όσα περιλαμβάνει το… μενού της οδήγησης ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, οι Τζίγγερ – Στεφανής μοιράζονται με τους τηλεθεατές εμπειρίες, σκέψεις και την αίσθησή τους από την επάνοδο στο cockpit, φυσικά με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο…

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.