Γεωργία – Ελλάδα: Η διπλή μετάδοση του «τελικού» πρόκρισης στο Euro 2024

Γεωργία – Ελλάδα: Η διπλή μετάδοση του «τελικού» πρόκρισης στο Euro 2024

Πού θα δούμε τo ματς;

Είκοσι χρόνια μετά το θρίαμβο του Euro του 2004, η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται μια ανάσα πριν το Euro 2024. Για να πάρει το χρυσό εισιτήριο, θα πρέπει να κερδίσει στην Τιφλίδα την Γεωργία. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου (σέντρα στις 19:00). Οι Έλληνες διεθνείς συνέτριψαν με 5-0 το Καζακστάν στον ημιτελικό και η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα ύψη.

Ο Alpha θα καλύψει τον μεγάλο τελικό της Τιφλίδας με 4μελή αποστολή. Η εκπομπή πριν τον αγώνα με τον Γιαννίκο Δούσκα στο στούντιο του Alpha, θα ξεκινήσει στις 17:45, με ξεχωριστούς καλεσμένους. Σε συνεχείς συνδέσεις με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο σχόλιο ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 Νίκος Νταμπίζας.

Το κλίμα από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας θα μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος. Αμέσως μετά τη λήξη θα ακολουθήσει η εκπομπή post game με δηλώσεις των παικτών της Εθνικής ομάδας και ανάλυση του παιχνιδιού.

Ο δρόμος της Εθνικής Ελλάδας για τα γήπεδα τη Γερμανίας και την τελική φάση του UEFA EURO 2024 περνάει και από το Novasports. Mετά τη μεγάλη νίκη με 5-0 επί του Καζακστάν στην «OPAP Arena» η «γαλανόλευκη» του Γκουστάβο Πογιέτ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γεωργίας (νίκησε 2-0 το Λουξεμβούργο) στον «τελικό» για τα Euro 2024 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime με τους απεσταλμένους Χρήστο Σωτηρακόπουλο στην περιγραφή, Ντέμη Νικολαΐδη στο σχολιασμό και Αποστόλη Λάμπο στο ρεπορτάζ.

Ο μεγάλος αγώνας θα πλαισιωθεί από την εκπομπή «UEFA Euro Qualifying Play Offs Tonight» με παρουσιαστή τον Νίκο Τζουάννη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.