Αλλαγή στα sms: Το σκληρό μέτρο της Κύπρου που έρχεται και στην Ελλάδα

Θρίλερ με τα νέα μέτρα – Γιατί αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες ανακοινώσεις του Χαρδαλιά

Χάος στη σύσκεψη κυβέρνησης - λοιμωξιολόγων.

Aναβολή μέχρι… νεωτέρας πήραν οι προγραμματισμένες ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά για τα νέα μέτρα, τις οποίες θα βλέπαμε τον απόγευμα της Παρασκευής στις 18:00.

H αναβολή των ανακοινώσεων ήταν μονόδρομος, καθώς η μαραθώνια συνεδρίαση της επιτροπής των 32 ειδικών του Υπουργείου Υγείας δεν είχε καταφέρει μέχρι τις 18:00 να καταλήξει σε απόφαση για νέα μέτρα για την «κόκκινη» Αττική.

«Η συνεδρίαση της επιτροπής έχει εξελιχθεί σε θρίλερ καθώς διαπυτώνονται έντονες διαφωνίες για τους κλάδους και τις δραστηριότητες που θα πρέπει να κλείσουν, με αρκετούς στην επιτροπή να επιμένουν στην ανάγκη να ληφθεί απόφαση για καθολικό lockdown στην Αττική με κλείσιμο σχολείων και λουκέτο στο λιανεμπόριο, δηλαδή κλειστά καταστήματα χωρίς click away ή click inside», αναφέρει χαρακτηριστικά το ethnos.gr.

Κάτι που η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει με νύχια και με δόντια, προτιμώντας την επιβολή νέων μέτρων μεταξύ των οποίων ο περιορισμός των μετακινήσεων με sms στο 13033 και η απαγόρευση κυκλοφορίας 18:00 – 05:00 μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Update: Tα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι τα εξής:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.