Το ελληνικό reunion των Εγκλημάτων θα είναι διαφορετικό από τα «Φιλαράκια»

Το ελληνικό reunion των Εγκλημάτων θα είναι διαφορετικό από τα «Φιλαράκια»

Ξανασυναντιούνται οι πρωταγωνιστές μετά από 21 χρόνια.

Ένα μίνι reunion ετοιμάζονται να κάνουν οι 3 από τους 4 βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς «Εγκλήματα» αλλά δε θα έχει τη μορφή που είχε η πρόσφατη επανέννωση των Friends, 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Οι πρωταγωνιστές μίας από τις πιο επιτυχημένες μαύρες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης, θα ξαναβρεθούν μετά από 20 χρόνια από το τέλος της σε μία άλλη σειρά, στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσουν.

Οι δύο το κάνουν ήδη από φέτος, καθώς μιλάμε για τη σειρά «Η τούρτα της μαμάς» στην οποία βρέθηκαν στην αρχή της σεζόν μαζί ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου. Από τη νέα σεζόν μαζί τους θα είναι και η Ηρώ Μανέ, η τρίτη πρωταγωνίστρια των Εγκλημάτων.

Η ηθοποιός ήταν στα αρχικά πλάνα των δημιουργών για να παίξει από την πρώτη κιόλας σεζόν τη μητέρα του Κώστα Κόκλα στη σειρά, όμως οι υποχρεώσεις της στη σειρά «Φαμίλια] του ΑΝΤ1 δεν της επέστρεψαν να κάνει το reunion νωρίτερα.

Μάλιστα στη νέα σεζόν, μετά το πράσινο φως για ανανέωση της σειράς για ακόμα μία χρονιά, η Ηρώ Μανέ θα παίξει ένα διαφορετικό ρόλο, αυτό της συμπεθέρας του Κώστα Κόκλα.