«Μου είχε πει ότι θα τον χώριζε»: Τι έγραφε το τελευταίο SMS που έστειλε η Κάρολαϊν στον πιλότο

«Μου είχε πει ότι θα τον χώριζε»: Τι έγραφε το τελευταίο SMS που έστειλε η Κάρολαϊν στον πιλότο

Κατά τη διάρκεια άσχημου καβγά τους, λίγο πριν το έγκλημα.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς μετά την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήταν εκείνος που της αφαίρεσε τη ζωή πνίγοντάς της με το μαξιλάρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μερική ώρα πριν το έγκλημα το ζευγάρι καβγάδιζε έντονα μέσω μηνυμάτων, ενώ εκείνος βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού κι εκείνη στη σοφίτα.

Το τελευταίο μήνυμα της Κάρολαϊν πριν ο Αναγνωστόπουλος  «ορμήσει» στη μεζονέτα και την σκοτώσει ήταν η λέξη «stupid», δηλαδή… βλάκας, με την κοπέλα από εκείνη τη στιγμή να χάνει επαφή με το κινητό της τηλέφωνο, κάτι το οποίο δεν συνέβη με τον Μπάμπη, ο οποίος είχε τηλεφωνική δραστηριότητα για αρκετές ώρες ακόμα.

Γλυκά Νερά: Η πρώτη δήλωση του πιλότου για την Κάρολαϊν μετά την ομολογία του (Vid)

Ακόμα, σύμφωνα με την κολλητή της φίλη, με την οποία η 20χρονη ήταν μαζί από το σχολείο, η ίδια είχε παραδεχτεί πως σκεφτόταν να χωρίσει τον Μπάμπη, κάτι που η φίλη της δεν είχε πάρει στα σοβαρά καθώς «έμοιαζαν πολύ αγαπημένο ζευγάρι».

«Η Αναστασία, η φίλη της Καρολάιν, ήταν η πρώτη που είχε μάθει ότι ήθελε να χωρίσει, προφανώς αυτό το γεγονός και μόνο τον συγκλόνισε, δεν το ήθελε. Ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από τη στιγμή που έμαθε ότι δράστης είναι ο σύζυγός του θύματος. Έκλαιγε συνέχεια και η μητέρα της προσπαθούσε να την συνεφέρει. Κανένας δεν το περίμενε. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» φίλη των δύο οικογενειών στην Αλόνησσο.