Ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Στοιχείο-φωτιά από τις 05:22 τα ξημερώματα της δολοφονίας

Η μοναδική αλήθεια του πιλότου: Το σκίτσο που αποδεικνύει ότι όντως περιέγραψε τον δολοφόνο (Pics)

Σοκαριστικό από κάθε άποψη.

Εξοργιστικό θέατρο κατάφερε να παίξει για περισσότερο από ένα μήνα ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μόλις χθες, ύστερα από 7ωρη ανάκριση στη ΓΑΔΑ, ομολόγησε πως ήταν ο ίδιος που αφαίρεσε τη ζωή της 20χρονης συζύγου του.

Μέσα στα εκατοντάδες ψέματά του, ωστόσο, φαίνεται πως είπε μία και μοναδική αλήθεια την οποία «πρόδωσε» το σκίτσο του δράστη που δημιούργησε η ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ».

Γλυκά Νερά: Η πρώτη δήλωση του πιλότου για την Κάρολαϊν μετά την ομολογία του (Vid)

Το σκίτσο αυτό έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, όχι όμως μόνο του, αλλά μία φωτογραφία του ίδιου του Αναγνωστόπουλου δίπλα, με τις ομοιότητες να είναι τρομακτικά μεγάλες.

Τα έντονα φρύδια, τα μάτια, ακόμα και τα χείλη του άνδρα του περιέγραψε ο 32χρονος πιλότος ως «τον κοντό» που σκότωσε την Κάρολαϊν, παραπέμπουν στον ίδιο (!), ο οποίος να σημειωθεί πως δεν ξεπερνά σε ύψος το 1,73.

Σύμφωνα δε με τις τελευταίες πληροφορίες και διαρροές από την Αστυνομία, ο Αναγνωστόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα, τη δολοφονία της Κάρολαϊν αλλά και τη ζωοκτονία, καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να σκοτώσει και τον σκύλο του 20χρονου θύματος.

Η μοναδική αλήθεια του πιλότου: Το σκίτσο που αποδεικνύει ότι όντως περιέγραψε τον δολοφόνο (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.