«Μου είχε πει ότι θα τον χώριζε»: Τι έγραφε το τελευταίο SMS που έστειλε η Κάρολαϊν στον πιλότο

Γλυκά Νερά: Επιβεβαιώνεται η εξωσυζυγική σχέση του πιλότου (Vid)

Άστραψε και βρόντηξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Sigma μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία και στενός συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη, για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Ο ίδιος, ήταν ο πρώτος που τηλεοπτικά «έδωσε» τον πιλότο ως δράστη της δολοφονίας της Κάρολαϊν, καταλήγοντας να συγκρουστεί τόσο στον αέρα όσο και παρασκηνιακά με την Αγγελική Νικολούλη για την στάση του, πριν καν η Αστυνομία καταφέρει να συλλέξει όλα τα στοιχεία σε βάρος του.

Τώρα, ο Κατερινόπουλος κάνει ξεκάθαρα λόγο για εμπλοκή τρίτου ατόμου στην υπόθεση, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και πως αναμένεται να ακολουθήσουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

«Κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς. Αυτό θα κάνει και ο Αναγνωστόπουλος για να μετριάσει την ποινή που αργότερα θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο. Είναι δικαίωμά του, αλλά δεν πείθει! Είναι φανερό ότι υπήρχε προμελέτη, δεν ήταν έγκλημα εν βρασμώ ψυχής. Παραπλάνησε τις αρχές, να όμως που στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Προσωπικά δεν πείστηκα ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Ήμουν ο μόνος που φώναζα ότι αυτός είναι, δεν το έλεγα τυχαία! Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις – πληροφορίες.

Οι Αρχές έστω και καθυστερημένα έφτασαν εκεί. Συνελήφθη αλλά η υπόθεση έχει κενά. Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος, δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε, όμως, να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν κάποιον ρόλο για να φτάσει ο άνθρωπος αυτός στη δολοφονία. Δεν φτάνεις στον φόνο για έναν απλό καβγά.

Η εκτίμησή μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η Δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι. Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή».

Όσο για ό,τι ακούγεται περί εξωσυζυγικής σχέσης; Ο Κατερινόπουλος δεν μάσησε τα λόγια του.

«Κάποιος από το ζευγάρι, πήγε με κάποιο άλλο πρόσωπο να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα πρέπει να διασταυρώσουν οι Αρχές. Το σπίτι μπορεί να κρύβει πολλά. Η πληροφορία σύμφωνα με όσα γνωρίζω εγώ είναι σωστή», είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας στην ουσία πως πράγματι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη ζωή του 32χρονου πιλότου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.