Προκλητικά ευδιάθετος ο πιλότος: H ατάκα μέσα στο κρατητήριο για τη δολοφονία της Κάρολαϊν που εξόργισε τους πάντες (Vid)

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος αρνήθηκε να πληρώσει το φέρετρο της Κάρολαϊν (Vid)

«Η μητέρα της είναι μαζί μου!».

Εξοργιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των Γλυκών Νερών και πιο συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση που είχε η Κάρολαϊν Κράουτς (και) μετά θάνατον από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο δολοφόνος που έπαιζε θέατρο για περισσότερο από έναν μήνα, έχοντας καταφέρει να ξεγελάσει μεγάλη μερίδα πολιτών αλλά και αστυνομικών, φέρεται να συμπεριφέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο στην οικογένεια της Κάρολαϊν ακόμα και αφού την είχε δολοφονήσει με τα ίδια του τα χέρια.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαιν, Θανάσης Χαρμάνης, ο συζυγοκτόνος, προκλητικότερος από κάθε άλλη φορά τόλμησε να αρνηθεί να πληρώσει το φέρετρο της συζύγου του, ζητώντας από τη μητέρα της να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας!

«Ακόμα και το φέρετρο της Κάρολαϊν απαίτησε ο πιλότος να το πληρώσει η μητέρα της. Την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο οικογένειες, παραδέχτηκαν ότι διαφωνούν όταν δηλαδή η μητέρα της Κάρολαϊν έδειξε τις προθέσεις της προκειμένου να αναλάβει την επιμέλεια της εγγονής της, του παιδιού της κόρης της…», είπε χαρακτηριστικά δηλώνοντας πως πιστεύει πως πράγματι η επιμέλεια θα δοθεί στην οικογένεια της αδικοχαμένης 20χρονης. 

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως ο πιλότος φοβόταν να εμφανιστεί μέχρι και στο μνημόσυνο της Κάρολαϊν, καθώς όπως έλεγε «ακούγονταν πολλά για εκείνον και κάποιοι θεωρούσαν πως ήταν εκείνος που την είχε σκοτώσει». Για το μόνο που δεν ενδιαφερόταν, ήταν η αντίδραση της μητέρας της. «Η μητέρα της είναι μαζί μου!», έλεγε με θράσος, θεωρώντας πως είχε καταφέρει να κοροϊδέψει την οικογένεια Κράουτς.

Στην κηδεία, πάντως, σύμφωνα με στενό φίλο του ζευγαριού, ο δολοφόνος δεν πλησίασε το φέρετρο ούτε στα δύο μέτρα. Ο Αναγνωστόπουλος αρνήθηκε να δει τη vεκρή σύζυγό του αλλά και να την αποχαιρετήσει. «Δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. Δεν την άγγιξε. Δεν έκανε τίποτα από όσα έκαναν οι άλλοι. Μόλις γύρισα στο σπίτι είπα στην οικογένειά μου ότι ο Μπάμπης τη δολοφόνησε», είπε χαρακτηριστικά.