«Δεν λέγεται στον αέρα αυτό»: Η πληροφορία του Κατερινόπουλου για τον πιλότο που ανατρέπει τα πάντα

Γλυκά Νερά: Έτσι ξεγέλασε τα ψυχομετρικά τεστ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Eιδικός αερογιατρός εξηγεί.

Ένας εκ των διαπιστευμένων αερογιατρών της πολιτικής αεροπορίας παραδέχτηκε μιλώντας στο «LIVE NEWS» του Mega πως τα ετήσια ψυχομετρικά τεστ, που περνούν οι πιλότοι, δεν θα μπορούσαν να «πιάσουν» τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο οφθαλμίατρος και αερογιατρός, Ιωάννης Ασλανίδης ξεκαθάρισε ότι δύσκολα θα γινόταν αντιληπτός από τα ετήσια τεστ που υποβαλλόταν (οι άνω των 40 πιλότοι υποβάλλονται σε τεστ κάθε 6 μήνες)

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που φαίνονται καθαρά ότι έχουν πρόβλημα ή άλλαξε η συμπεριφορά τους, βλέπε πιλότο German Wings, και από την άλλη έχουμε τον δικό μας πιλότο που πιστεύω ότι κανένα ψυχομετρικό τεστ μπορούσε να πιάσει το ίχνος της προσωπικότητας που λέγεται κακοήθης νάρκισσος».

Το μεγάλο πρόβλημα όπως εξήγησε ο γιατρός της αεροπορίας είναι ότι οι ιπτάμενοι δεν είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν κάθε χρόνο στον ίδιο γιατρό.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κρύβονται εύκολα από τον νέο γιατρό τους που δεν γνωρίζει το παρελθόν τους και δεν μπορεί να δει αλλαγές.

Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε ότι ο πιλότος ήταν ακίνδυνος για τους πελάτες που μετέφερε:

«Αγαπάει τον εαυτό του. Δεν μπορεί να κάνει κακό στον πελάτη του. Ίσα ίσα γιατί θέλει να δείξει ότι είναι ο τέλειος. Ήταν πάρα πολύ καλός πιλότος σας το λέω από εσωτερική πληροφόρηση που έχω. Ήταν καλοντυμένος, καλοβαλμένος, αν πάρετε 100 πελάτες οι 99 θα ήταν ευχαριστημένοι με τη συμπεριφορά του. Και από τους 100 γιατρούς σε κανέναν δεν θα άφηνε ίχνος υποψίας».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.