Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές: «Ακόμα τον φοβάμαι»

Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές: «Ακόμα τον φοβάμαι»

Η μαρτυρία ενός εκ των θυμάτων προκαλεί σοκ.

Στη Real News μίλησε ένα εκ των τριών θυμάτων που έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για απόπειρες βιασμού, οι καταθέσεις των οποίων μαζί με τις υπόλοιπες μαρτυρίες οδήγησαν την ανακρίτρια να αποφασίσει την προφυλάκισή του στις φυλακές Τρίπολης, στις οποίες θα κρατηθεί μαζί με υπόδικους ή καταδικασμένους για σεξουαλικά εγκλήματα.

Η ίδια τόνισε ότι ο τρόμος δεν έχει φύγει ακόμα από μέσα της για τον ηθοποιό ενώ συμπλήρωσε ότι σκοπός της ήταν να σταματήσει η δράση του και όχι να τον εκδικηθεί.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την απόφαση προφυλάκισής του. Ανάσανα! Όμως, δε θα βγω να πανηγυρίσω, ούτε επιθυμώ τη διαπόμπευσή του. Άλλωστε, ο σκοπός μου εξαρχής δεν ήταν η εκδίκηση αλλά η δίκαιη τιμωρία του. Ο δρόμος, βέβαια, μέχρι την οριστική δικαίωση και την τιμωρία του είναι ακόμα μακρύς…», δήλωσε η Σ. Μ..

Η συγκεκριμένη καταγγέλλουσα είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για επίθεση και απόπειρα βιασμού το 2010 μέσα στο θέατρο Μουσούρη, όταν την είχε καλέσει για επαγγελματικούς λόγους την ώρα που το θέατρο ήταν άδειο, ενώ την είχε κλειδώσει στον χώρο.

«Δεν τον μισώ. Τον φοβάμαι, όμως, ακόμη και τώρα. Σκοπός μου ήταν να σταματήσει την καθ’ έξιν δράση του! Να σταματήσουν να υπάρχουν θύματα! Και η τιμωρία του να παραδειγματίσει και όσους νομίζουν ότι μπορούν να πράττουν τα ίδια ατιμωρητί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.