Το πιστεύει: Η υπόσχεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επίσκεψη στη φυλακή

Δεν διαψεύδεται η είδηση για τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

Τι θα κάνει η σύζυγος του ηθοποιού.

Στις φυλακές της Τρίπολης παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού και άλλες δύο απόπειρες κατά το παρελθόν.

Ο ηθοποιός απολογήθηκε μυστικά και κάτω από άκρα μυστικότητα με την είδηση της προφυλάκισής του να σκάει σα βόμβα, με τον ίδιο να βρίσκεται πλέον στην ίδια πτέρυγα με τον Δημήτρη Λιγνάδη από τον οποίο τον χωρίζει ένα κρεβάτι.

Οι νομικοί παραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν ήδη καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης του ηθοποιού.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος του, Δημήτρης. Η σύζυγος του ηθοποιού μάλιστα ήταν η πρώτη που τον επισκέφθηκε στις φυλακές Τρίπολης όταν αυτό επετράπη.

Δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη θα έφευγε για το εξωτερικό μαζί με το γιο του ζευγαριού εφόσον ήταν απορριπτική η απόφαση για την αποφυλάκιση του ηθοποιού. Ωστόσο κάτι τέτοιο, όπως σας έχουμε γράψει, δεν ισχύει. Τώρα, το ότι η Ελπίδα Νίνου δεν πάει πουθενά, επιβεβαιώνεται.

Η Ελπίδα Νίνου θα μείνει στο πλευρό του συζύγου της όποια κι είναι η απόφαση για την τύχη του ηθοποιού. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τριάντα χρόνια.

Το 1997 γεννήθηκε ο γιος τους, Δημήτρης που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στην σκηνοθεσία.