Τέλος από τον ALPHA 98,9 ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Αποκάλυψη – βόμβα Βερύκιου: «Ο ψευτογιατρός είχε αποσπάσει 55 εκατ. από τον Κοντομηνά»

Τι ανέφερε στο ραδιόφωνο του ALPHA.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τον «μαϊμού» γιατρό και την δράση του. Ο ψευτογιατρός που είχε ως συνεργό της σύζυγό του, κατάφερνε να αποσπά τεράστια χρηματικά από θύματά του.

Ο μαϊμού γιατρός με τις «θεραπείες» του οδήγησε στο θάνατο τρεις ανθρώπους. Ανάμεσά τους ήταν και δύο μικρά παιδιά. Στον μαϊμού ογκολόγο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του ALPHA ο Δήμος Βερύκιος, ο κομπογιαννίτης «γιατρός» είχε καταφέρει να εξαπατήσει τον Δημήτρη Κοντομηνά αποσπώντας του ένα τεράστιο ποσό της τάξης των 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Ειδικότερα, ο «μαϊμού» γιατρός φέρεται πριν από χρόνια να είχε πλησιάσει τον κ. Κοντομηνά, προσπαθώντας να του πουλήσει αρχεία πρώην στελέχους της ΕΥΠ που ήθελε η… CIA, καθώς και προηγμένα δορυφορικά συστήματα από τις ΗΠΑ.

Η δράση του αδίστακτου γιατρού ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία. Ο 47χρονος ψευτογιατρός που έπαιζε με τον ανθρώπινο πόνο δεν δίσταζε να στήνει καρτέρι στα υποψήφια θύματά του ακόμα και στο Άγιο Όρος και μοναστήρια την ώρα που αυτά αναζητούσαν τη βοήθεια του Θεού για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζαν είτε τα ίδια είτε συγγενικά τους πρόσωπα.

Μάλιστα δε δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και τον… Σουμάχερ λέγοντας ότι είχε θητεύσει στην κλινική που νοσηλευόταν ο Γερμανός πιλότος της Formula 1 μετά το ατύχημά του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.