Η απάντηση του Νίκου Ευαγγελάτου για τα 860.000 του Μένουμε Σπίτι

Η απάντηση του Νίκου Ευαγγελάτου για τα 860.000 του Μένουμε Σπίτι

Περνάει στην αντεπίθεση ο διευθυντής του site.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε σήμερα ότι όταν ολοκληρωθεί ο ποιοτικός έλεγχος και οι πληρωμές στα Μέσα για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι« θα δοθούν αναλυτικά τα ποσά στη δημοσιότητα.

Ο επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας τους newsit.gr, Νίκος Ευαγγελάτος, όμως, απάντησε σήμερα μέσα από δημοσίευμα στο σάιτ που ηγείται για τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και συνδέουν τον ίδιο με συγκεκριμένο ποσό που πλησιάζει τα 860.000 ευρώ σαν ενίσχυση από την κυβέρνηση.

Στο δημοσίευμα αναφέρει ότι όσοι χωρίς αποδείξεις κατασκεύασαν και διέσπειραν τη συκοφαντία των 860.000 ευρώ θα βρεθούν απέναντι από το σάιτ στις δικαστικές αίθουσες, προσθέτοντας ότι έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και τα τιμολόγια που αποδεικνύουν πόσο μακριά από την πραγματικότητα είναι αυτό το ποσό.

Aναλυτικά το δημοσίευμα του newsit που τιτλοφορείται «Η απάντηση μας στη συκοφαντία…» αναφέρει:

«Εδώ και μέρες το newsit.gr δέχεται για ακόμη μια φορά «λάσπη». Ότι δήθεν πήρε για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» το ιλιγγιώδες ποσό των 860.000 ευρώ!

Στα 11 χρόνια της λειτουργίας του το newsit.gr είναι το κορυφαίο ελληνικό ενημερωτικό site. Με αρκετά πάνω από 1.000.000 μοναδικούς αναγνώστες την ημέρα, χωρίς ούτε μια αγωγή σε βάρος του και πληρώνοντας τους συνεργάτες του ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές χωρίς ούτε μια μέρα καθυστέρηση.

Με αντικειμενικότητα, προβολή όλων των απόψεων και σεβασμό σε θεσμούς και αρχές.

Αυτοί που κατασκεύασαν αλλά και αυτοί που διέσπειραν αυτή τη συκοφαντία των 860.000 ήξεραν καλά το μέγεθος του ψεύδους. Γιατί αν είσαι δημοσιογράφος και αναφέρεις ένα ποσό κατόπιν έρευνας μπορεί να πέσεις και… λίγο έξω. Αν όμως αναφέρεις ένα ποσό που μπορεί να είναι 2,3,4,5,6 ή και 7 (!) φορές φουσκωμένο δεν μπορεί να κανείς λάθος. Έχεις άλλο στόχο.

Επίσης αν δεν κάνεις ούτε ένα τηλεφώνημα σε αυτούς για τους οποίους γράφεις να τους ρωτήσεις την αλήθεια είναι γιατί δε θέλεις την αλήθεια αλλά τη λάσπη. Γι’ αυτό μόνη λύση είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Και επειδή κάποιοι στην απελπισία και το αδιέξοδο τους μπορεί να ισχυριστούν διάφορα… τα ποσά δεν αλλάζουν εκ των υστέρων. Υπάρχουν δεκάδες email με τα αρμόδια διαφημιστικά γραφεία και βέβαια τα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί εδώ και εβδομάδες πολύ πριν τα …ρεπορτάζ και αποδεικνύουν την αλήθεια.

Η συνέχεια επί της αιθούσης!»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.